(VIDEO) PRIMIO TRI METKA UMESTO NJE: Heroj spasao devojci život, a sad mu pre oltarom rekla DA!
Foto: Printscreen/ Facebook

Ipak srećan kraj

(VIDEO) PRIMIO TRI METKA UMESTO NJE: Heroj spasao devojci život, a sad mu pre oltarom rekla DA!

Planeta -

Britanac kog je napadač usred terorističkog napada u Tunisu 2015. godine upucao tri puta dok je on štitio svoj verenicu, sada je stao pred oltar - zajedno s njom.

Sejfedin Rezgui, pripadnik Islamske države koji je u junu 2015. godine u Tunisu pobio 38 ljudi, tri je puta pucao i na Metjua Džejmsa, 32-godišnjeg Britanca koji je legao na svoju verenicu kako bi joj spasao život. Iako je obilno krvario, doktori su mu uspeli da mu spasu život.

Pred njim je bio dug i mukotrpan put oporavka, no - uspeo je, a priča mladog para pre nekoliko je dana dobila i vrlo srećan epilog. Naime, Metju Džejms i njegova verenica Sara Vilson (28) pred oltarom su izrekli sudbonosno 'da' i tako krunisali dugogodišnju vezu iz koje već imaju dvoje dece, prenosi 9News.

"Ovo je novo poglavlje. Svi kažu da se na dan venčanja udaješ za najboljeg prijatelja. Ali, ja sam se udala i za svoj heroja", rekla je Sara nakon venčanja.

Iako je njhova priča srećna, s posledicama napada i dalje se bore svaki dan.

Osim što Metju još uvek trpi velike bolove zbog metaka koji su mu povredili grudi, rame, stomak i nogu, oboje supružnika pati od PTSP-a.

Nakon napada u Tunisu za sebe uvek govorim da sam najsrećniji čovek na svetu. Život je velika borba i trpim velike bolove, rekao je Metju.

Sve to barem je nakratko nestalo u trenutku kada je njegova verenica krenula prema oltaru.

"Kada sam je video, oči su mi se ispunile suzama, no nisam mogao skinuti pogled s nje", zaključio je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track