(VIDEO) PROTEST NA UNIVERZITETU TEKSASA Došli na predavanja naoružani ogromnim peni.ima i vibatorima
Foto: Printscreen YouTube

Neće oružje na fakultetu

(VIDEO) PROTEST NA UNIVERZITETU TEKSASA Došli na predavanja naoružani ogromnim peni.ima i vibatorima

Planeta -

Na Univezitetu Teksasa nastava je počela u sredu, a istog dana na snagu je stupila dozvola da na predavanja može da se donosi skriveno oružje, što je izazvalo ogorčene proteste studenata.

Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Studenti su došli naoružani velikim vibratorima i dildoima da bi protestovali zbog toba što na nastavu može da se donosi opasno oružje, ali ne mogu mnogo bezazlenije stvari kao što su seksualna pomagala, na primer.

"Ti nosiš pištolj na predavanja? A ja nosim ogromni dildo! On će nas zaštititi od psihopada napadača isto koliko i puška, a mnogo je bezbedniji za rekreaciju!", napisali su organizatori protesta na svojoj stranici na Fejsbuku.

Akciju pod nazivom "Cocks not glocks" pokrenula je studentkinja Džesika Džin, koja je kupila i kolegama podelila oko 4.000 veštačkih penisa.

"Zašto bismo morali da ostavimo dildoe kod kuće, ako ljudi ne žele da ostave svoje puške kod kuće? Nosite ih otvoreno i s ponosom!", objavila je ona na Fejsbuku i zadobila podršku oko 10.000 studenata od ukupno 50.000, koliko ih pohađa taj fakultet.

Svi učesnici ovog duhovitog protesta mogli bi da se nađu u problemima jer je na fakultetu najstrože zabranjen "javna opscenost". Džesika je i pokrenula akciju da bi ukazala na apsurd - jedan zakon dozvoljava da se na predavanja donosi vatreno oružje, a drugi zabranjuje da se donose bezazlene stvari, kao što je dildo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track