(VIDEO) RUSI IMAJU SVOG BETMENA: Objavio rat kriminalcima!
Foto: Tviter/Jnec Grim Reaper ‏

Raskrinkao narko-dilere

(VIDEO) RUSI IMAJU SVOG BETMENA: Objavio rat kriminalcima!

Planeta -

U moskovskom kraju Himki pojavio se Betmen koji se bori protiv kriminala. U poslednjih nekoliko meseci on je uhvatio već 40 kriminalaca.

Prema izjavama u policiji, jedan taksista je početkom juna bio svedok spektakularne pojave muškarca u kostimu Betmena.

Superheroj je izašao iz ulaza kuće u Ulici Lavočkina, gde je, kako se kasnije ispostavilo, pretukao dva narko-dilera. Prema preliminarnim informacijama, u toj kući se nalazila narko-jazbina, i Betmen je odlučio da "poseti" kriminalce.

Minut posle pojavljivanja, "borac protiv kriminala" nestao je u tami dvorišta, a na mesto događaja stigao je policijski auto, a policajci su iz ulaza izveli dva pretučena muškarca sa lisicama.

"Početkom juna vozio sam kući klijenta. Došao sam do kuće u Ulici Lavočkina, ostavio ga i počeo da se vraćam. Iznenada je neko prošao pored mog auta i ušao u ulaz. Nakon toga sam čuo krike, uzeo tablet i počeo da snimam prednji ulaz. Nekoliko minuta kasnije, neko je izašao, bacio baklju i nestao u mraku. Bilo mi je strašno, da budem iskren, i počeo sam da se udaljavam, ali nakon pet minuta vožnje video sam policijski auto sa rotirajućim svetlima koji mi je išao u susret. Policija se zaustavila tačno ispred kuće odakle je Betmen izašao i odatle izvela dva pretučena čoveka sa lisicama", rekao je svedok.

Portal „MK“ došao je u posed pisma „osvetnika“ koje je on poslao u policiju i u kojem upozorava organe o tome da je počeo ličnu borbu protiv kriminala. Čovek za sebe kaže da je "prvi superheroj čovečanstva — Riper" i izjavljuje da je uhvatio oko 40 kriminalaca i zatvorio nekoliko narko-laboratorija. Takođe, superheroj je otvorio nalog na Tviteru gde se zove „Jnec Grim Riper“.

(Sputnik)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja