(VIDEO) STRAVIČNO UBISTVO U BRITANIJI: Saznala da je muž vara, on je polio alkoholom i živu zapalio
Foto: Printscreen YT

Monstrum osuđen

(VIDEO) STRAVIČNO UBISTVO U BRITANIJI: Saznala da je muž vara, on je polio alkoholom i živu zapalio

Planeta -

Kad je supruga bankara iz Velike Britanije saznala da je vara, on ju je živu zapalio i lagao da je umrla dok mu je pravila sendvič.

Daren Birn (40) proglašen je krivim za ubistvo svoje supruge Marije (35) koju je nokautirao, zalio alkoholom i zapalio, pošto je otkrila poruke u njegovom mobilnom i saznala da joj nije veran.Posle ubistva čak je nazvao hitne službe i pravio se da je pronašao njeno telo.

U sudnici se pojavila i njegova ljubavnica Deborh Hulihan koja kaže da su nastavili da se viđaju iako su svojim supružnicima rekli da je afera gotova.

"Duboko u sebi znala sam da je to pogrešno, ali osećali smo se dobro jedno zbog drugog i uzbuđivala me je iskra koja je planula između nas", rekla je.

Prevarant i ubica svojoj supruzi i majci njihovo dvoje dece, u februaru je rekao da je prekinuo s Deborom, ali Maria je pronašla poruke koje su dokazale da se i dalje viđaju i suočila ga s tom činjenicom. Pošto ju je ubio, Birn je hteo da zapali kuću ostavivši upaljen šporet, ali to mu nije uspelo pa je pomerio njeno telo i inscenirao nesreću.

"Moja žena je mrtva. Teško je opečena", rekao je u pozivu hitnoj pomoći. Policiji je rekao da je šetao psa dok mu je žena pravila sendvič. Deca srećom tada nisu bila u kući. Porota ga je jednoglasno proglasila krivim.

"Nadam se da će ga osuditi na doživotni zatvor, a nakon smrti neka trune u večnom prokletstvu", kazala je majka ubijene i dodala kako su mu verovali i voleli ga kao sina, a on im je uzeo ono najvrednije.

"Umesto da je voli i čuva, uzeo joj je život na najsramotniji način", rekla je.

(BBC)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track