(VIDEO) TRAGIČNA AVANTURA DVOJICE MLADIĆA: Pokušali selfi, progutalo ih uzburkano more
Foto: Daily Mail Screenshot

Nesreća

(VIDEO) TRAGIČNA AVANTURA DVOJICE MLADIĆA: Pokušali selfi, progutalo ih uzburkano more

Planeta -

Dok su pokušavali da naprave selfi na mokrim stenama na obali mora, dvoje turista u Brazilu zapljusnuo je veliki talas i nešto što je trebalo da bude avantura, završilo se tragično.

Iako uslovi nisu bili midelani rođaci Amanda Marija Roke (19) i Leonardo Santos (25) usudili su se da priđu moru u mestu Farol de Santa Marta. Oni su želeli su da ovekoveče svoj odmor na ovaj način, na kojem su bili sa još jednim rođakom, Džefersonom da Konseisaom (19), ali je on odbio da im se pridruži.

Umesto toga odlučio je da ostane na obali i snima ih kamerom dok oni poziraju ispred džinovskih talasa. Kasnije se ispostavilo da mu je ova odluka spasila život, jer je kamera uhvatila kako dvoje mladih nestaje u talasima i bore se da prežive.

Džeferson je odmah pozvao pomoć, spasioci na džet skiju su ubrzo stigli i izvukli Amandu, međutim od Leonarda nije bilo ni traga.

Nažalost, njegovo telo je nađeno četiri dana kasnije u distriktu Laguna u državi Santa Katarina.

Vlasti su upozoravale turiste da ne idu na stene dok se more ne smiri, jer rizikuju živote. Nažalost, bili su u pravu i još jedan mlad život je ugašen zbog selfija.

(Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track