(VIDEO) TRAMP UZVRATIO, I TO GALA! Na debatu s Hilari pozvao bivšu ljubavnicu Bila Klintona

Ovo Amerika jedva čeka

(VIDEO) TRAMP UZVRATIO, I TO GALA! Na debatu s Hilari pozvao bivšu ljubavnicu Bila Klintona

Planeta -

Pošto je Hilari angažovala poznatog skandal-majstora da ometa Trampa tokom ove debate, republikanski kandidat je pozvao Dženifer Flauers, jednu od bivših ljubavnica Bila Klintona koju je Hilari nazvala "fufom" tokom predsedničke kampanje njenog supruga.

Dženifer Flauers dobila je mesto u prvom redu za debatu koja će biti održana u ponedeljak, u nadi da će ometati kandidatkinju demokrata, za koju Tramp smatra da je nasilnik.

Naime, ove nedelje ljudi iz predizbornog štaba Klintonove objavili su vest da će milijarder-galamdžija Mark Kuban, inače protivnik Donalda Trampa poznat po tome što stalno pravi scene i ekscese, pa i viče na sudije na košarkaškim utakmicama svog tima iz Dalasa, sedeti u prvom redu tokom debate kako bi rastrojio republikanskog kandidata za predsednika SAD.

"Upravo sam dobio mesto u prvom redu da gledam kako Hilari Klinton pobeđuje Donalda Trampa u ponedeljak. Idemo!", napisao je Mark Kuban na Tviteru. Brajan Falon, portparol Hilari Klinton, čak je rekao: "Ukoliko ste videli Marka Kubana na utakmicama Dalas Meveriksa, onda znate koliko će biti naoštren za debatu".

Činilo se da je Hilari Klinton saterala u ćošak Donalda Trampa time što će ga ometati i izbaciti iz koloseka tokom debate. Čak su se i mediji pitali da li će Tramp moći da održi pažnju kada mu pitanja bude postavljao moderator debate Lester Holt, a Mark Kuban bude vikao.

Međutim, kao i mnoge druge ideje u kampanji demokratske kandidatkinje, čini se da se najnovija Klintonovoj upravo vratila kao bumerang, jer je Donald Tramp odbio da bude nadmašen u toj "školskoj" taktici.

(VIDEO) TRAMP U OFANZIVI: Davaću 2 miliona nedeljno za reklame, a ti, Hilari, seti se Bila i Monike!

"Ako budalasti Mark Kuban želi da sedi u prvom redu, možda ću staviti Dženifer Flauvers baš pored njega!", napisao je Tramp na svom tviter nalogu u subotu ujutro.

Čini se da bi to i moglo da se desi. Bazfid je u subotu uveče javio da im je Džudi Stel, pomoćnica Flauversove, poslala elektronsku izjavu u kojoj se navodi da je "gospođica Flauvers pristala da se pridruži Donaldu na debati".

To je jedan poen za Trampa u toj strateškoj igri pred debatu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track