(VIDEO) UBICA DECE UMRO U LUDNICI: Njegova pisma otkrila jezivu istinu!
Foto: Printscreen Youtube

Jednu je tajnu odneo u grob

(VIDEO) UBICA DECE UMRO U LUDNICI: Njegova pisma otkrila jezivu istinu!

Planeta -

Jedan od najokrutnijih britanskih ubica, Ian Brejdi (79), koji je sa svojom partnerkom Majrom Hindli mučio i ubio petero dece umro je od raka u psihijatrijskog bolnici u kojoj je zatvoren od 1985. godine.

Brejdi koji je zbog ubistva uhapšen 1966. godine zakopao je tela četiri žrtave u okolini Mančestera, a zločin koji je počinio sa Majrom policija je nazvala “ubistva iz močvare”. Majra je umrla u zatvoru 2002. godine.

Brejdi je 1985. godine priznao ubistvo još dvoje dece, među kojima je bio 12-godišnji Kajt Benet, a Brejdi nikada nije otkrio gde je zakopao njegovo telo.

Benetova majka Vini Džonson, je sve do smrti 2012. godine molila da otkrije gde je telo njenog sina, ali Brejdi je tajnu pone u grob.Brat nesrećnog dečaka pokrenuo je veb stranicu “Searching for Keith” kako bi možda jednog dana pronašao grob svog brata, što će sada biti još teže obzirom da je Brejdi jedini koji je zna gde je Kajt pokopan.

Brejdi i njegova partnerka bili su psihopate, što je pokazalo i Brejdijevo pismo koje je pre dve godine objavio britanski San. Pisma do kojih je došao San je Brejdi slao jednoj osobi s kojom se dopisivao iz zatvora pre 17 godina i u njima je napisao kako su ga namerno ostavili da trune u zatvoru dok ga ispunjavaju gorčina i mržnja, umesto da su njega i Majru ubili prilikom njihovog hapšenja.

Brejdi je bio ogorčen i na Majru, koja je za vreme robijanja raskinula sa njim jer se zaljubila u jednu zatvorsku stražarku. On je u tim pismima svu krivicu za zločine svalio na Majru. Decu koju su ubili nazvao je đubretom, a njihove porodice optužio da su zaradile novac na priči o njemu.

Brejdi zaposlene u zatvorima nazvao parizitskim ljigama, a za bolničare u zatvorskoj bolnici napisao da su "moralno inferiorni u odnosu na kriminalce". Zbog, kako je napisao, nepravde koja mu je naneta, Velikoj Britaniji priželjkuje terorističke napade kakve je doživela Amerika 11. septembra 2001. godine. Osoba s kojom je San razgovarao ispričala je da Brejdi uopšte nije razmišljao o deci koju je pobio, i da nikada nije pokazao nikakvo kajanje zbog onoga što su on i Majra uradili.

Ovaj monstruozni par je uhapšen u oktobru 1965. godine kada im je policajac obučen kao prodavac hleba pokucao na vrata. Otvorila mu je Majra, a Brejdi je ležao na krevetu jer je povredio stopalo prilikom poslednjeg ubistva. Policija je je upala u kuću čim je Majra otvorila vrata.

"Nismo planirali da nas uhvate žive. Da sam ja čuo kucanje, a ne Majra, bio bih spreman. Nismo imali sreće, nismo imali priliku da pobegnemo ili da se barem iskrademo iz kuće. Opkolili su nas, a da to nismo ni primetili. Blokirali su sve ulice oko kuće i uletili na zadnja vrata. Jedino što nam je trebalo je upozorenje deset sekundi ranije i Majra i ja bi bili mrtvi onako kako smo planirali", napisao je Brejdi.

(express.hr)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Zmija među trudnicama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track