(VIDEO) UČITELJICU TUŽILI DA JE IMALA SEKS SA UČENIKOM: A ona puca od smeha i ludo se zabavlja
Foto: Printscreen Facebook

Strašno

(VIDEO) UČITELJICU TUŽILI DA JE IMALA SEKS SA UČENIKOM: A ona puca od smeha i ludo se zabavlja

Planeta -

Policija je uhapsila Saru Fovlkes (27) zbog sumnje da je imala seksualni odnos sa svojim maloletnim učenikom (17), koji ide u srednju školu u kojoj mlada profesorka predaje.

Fotografija snimljena nedugo nakon hapšenja pokazuje nasmešenu Saru koju optužba za polni odnos s maloletnikom nimalo ne brine.

Njen advokat, Džejson Nasur izjavio je: "Zna da je nevina. Gospođa je uhvaćena na temelju izjave 17-godišnjeg dečaka, za kog uopšte nema dokaza. Tako ne izgleda krivac koji je upravo uhvaćen, nakon što se sve utvrdi stvari će izaći na videlo".

Sara radi kao profesorka od 2014. godine. Prvo je radila u osnovnoj školi, a ovo joj je prva godina da predaje kao srednjoškolska profesorka.

Škola je suspendovala mladu profesorku, nakon što su obavešteni o navodnim optužbama da je bila u intimnom odnosu sa jednim od učenika.

"U ime školskog odbora želim da uverim roditelje da ne tolerišemo ovakvo ponašanje i da sarađujemo sa policijom. Potrudićemo se da se istraga sprovede temeljno i brzo kako bismo zaštitili naše učenike"

Sara je uhvaćena dan nakon intimne proslave svog 27. rođendana sa mužem u restoranu. Puštena je iz pritvora a još se ne zna kada će biti suđenje.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track