ŽELE TRAMPOVU KRV! Soroš i albanski lobisti spremaju DRŽAVNI UDAR!
Foto: Reuters

Borba za vlast

ŽELE TRAMPOVU KRV! Soroš i albanski lobisti spremaju DRŽAVNI UDAR!

Planeta -

Moćnici koji ne mogu da se pomire sa dolaskom Donalda Trampa na čelo Amerike spremaju užasan plan za njegovo uklanjanje iz Bele kuće.

VAŠINGTON - Političke elite u SAD ne mogu da se pomire s dolaskom Donalda Trampa na čelo zemlje i spremaju plan za uklanjanje milijardera iz Bele kuće.Među najvećim zagovornicima toga su kongresmenka Maksin Voters i bivša savetnica Baraka Obame u Pentagonu Roza Bruks, jedan od čelnika fondacije Nova Amerika, koju finansira milijarder Džordž Soros.

Prima mitoVotersova, članica Demokratske partije, iznela je zahtev za opoziv predsednika, koji nije na vlasti ni mesec dana.- Činjenica je da je prigrlio ruskog predsednika Vladimira Putina dok Putin nastavlja da napreduje ka Koreji. Ne možemo da dozvolimo da imamo ovakvog predsednika u Beloj kući. To je opasno za SAD - poručila je ona, ne objasnivši odakle joj ideja o napredovanju Rusije ka Koreji.Votersova je od 1991. u Kongresu i protivila se svim američkim intervencijama osim bombardovanju Srbije, što je zdušno podržavala, pa je mnogi smatraju albanskim lobistom. Ona je 2010. optužena za uzimanje milion dolara mita.Da nije reč o usamljenom napadu na Trampa, najbolje pokazuju poruke Bruksove.Pripreme atentata- Postoje četiri načina da ga uklonimo. Prvi je da ga sklonimo izborima, ali biće teško izdržati četiri godine. Drugi način je opoziv, ali on traje predugo. Treći je da potpredsednik Majk Pens proglasi Trampa nepodobnim i preuzme vlast. Četvrti način je nešto što je doskora bilo nezamislivo u SAD - vojni udar - kaže Bruksova.Ovo nije prvi poziv na puč, pa i atentat na američkog predsednika. Soros, koji je na izborima podržavao Hilari Klinton, već nekoliko meseci plaća proteste protiv Trampa širom Amerike, a na društvenim mrežama i dark vebu mnogi su već počeli i da organizuju atentat na šefa Bele kuće.U skladu sa satanizacijom Trampa, nemački Špigl ga je juče uporedio sa krvožednim rimskim imperatorom Neronom, jednim od najkrvožednijih vladara u istoriji.

Bruksova lupeta o Srbiji i KosovuNezakonito, ali dobroBivša savetnica u Pentagonu Roza Bruks u svom naučnom radu o „humanitarnim intervencijama“ hvalila je odluku o bombardovanju Srbije 1999. godine.- Ni NATO ni SAD nisu pokušali da formalno-pravno opravdaju intervenciju. Zašto? Bili su sigurni da drugi ne bi prihvatili ni opravdanje ni logiku. I zato danas istorija tu intervenciju smatra odličnom. Smatra se uspešnom jer je sprečeno etničko čišćenje, a to je opravdalo vanzakonsko delovanje - tvrdi ona.

Poklon dodatak Gurman

DANAS U KURIRU: Poklon kupon kojim ostvarujete 50% popusta!

Delimano električni tiganj upola cene uz kupon iz Kurira

U današnjem Gurmanu potražite poklon kupon i instrukcije kako da ostvarite 50% popusta na kupovinu električnog tiganja.

Bilo da slavite Svetog Trifuna ili Dan zaljubljenih, iskoristite priliku da voljenu osobu obradujete specijalitetom koji možete sami da pripremite.

Uz proverene recepte iz Gurmana, vaše iznenađenje mogu da budu: krilca s medom, salata Kazanova, čokoladni rolat s malinama, čokoladno srce ili ljubavno vino.

Uživajte!

E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track