ZLOČIN DIGAO CELU ZEMLJU NA NOGE: Zakopao živu devojku (14) u dvorištu jer je ostala trudna!
Foto: Facebook

Monstruozno

ZLOČIN DIGAO CELU ZEMLJU NA NOGE: Zakopao živu devojku (14) u dvorištu jer je ostala trudna!

Planeta -
Paez je nestala početkom maja, a njen dečko Manuel Mansilja (16), s kojim je bila u vezi dva meseca, u početku je učestovovao u potrazi pre nego je priznao ubistvo

Telo argentinske tinejdžerke Kjare Paez (14) iz Santa Fea, pronađeno je zakopano u dvorištu njenog dečka, tri dana nakon što je nestala.

Obdukcija je pokazala da je Paez bila trudna osam sedmica, a to je bio i razlog zašto ju je dečko pretukao i živu zakopao.

Paez je nestala početkom maja, a njen dečko Manuel Mansilja (16), s kojim je bila u vezi dva meseca, u početku je učestovovao u potrazi pre nego je priznao ubistvo.

Mladić je optužen za teško ubistvo i prisilni pobačaj, nakon što su patolozi u telu 14-godišnjakinje pronašli tragove supstanci za prekid trudnoće.

Mladićeva majka i očuh takođe su optuženi za saučesništvo u zločinu. Monstruozna smrt mlade devojke izazvala je talas protesta protiv nasilja nad ženama u Argentini.

Više od 200.000 ljudi okupilo se pred zgradom kongresa uzvikujući “Dosta smrti!”, “Mačizam ubija” i zahtevaju oštrije kazne za nasilnike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track