PLES SA ZVEZDAMA: Tanja i Slađa naskočile na Šapića!
Foto: Kurir Štampano

Na sve su spremni da bi stigli do finala

PLES SA ZVEZDAMA: Tanja i Slađa naskočile na Šapića!

Pop kultura -
Boškovićeva i Ivaniševićeva izvodile akrobacije u koreografiji s Aleksandrom, i za to dobile dobre komentare žirija i publike
1 / 4 Foto: Kurir Štampano

Posle jučerašnje polufinalne borbe i večerašnjeg duela, u ponedeljak sledi finale „Plesa sa zvezdama“ kad će se znati koja će zvezda osvojiti 25.000 evra.Najslabiji par u prethodnim epizodama prema ocenama žirija Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević sinoć su igrali na kartu provokacije kako bi se domogli prilike da se bore za finale. Slađa je otvorila epizodu skoro bez odeće na sebi.

Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević
Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević

U halterima je izvodila prljavi ples po uzoru na kraljicu burleske Ditu fon Tiz. Instruktorka plesa iz Novog Sada i predsednik opštine Novi Beograd Gangula u drugom delu večeri nastupili su samo u donjem vešu, a Šapić je na kraju sambe skinuo majicu i ponovo pokazao svoje bicepse i torzo.

Igor Lazić i Vanesa Šokčić
Igor Lazić i Vanesa Šokčić

Za kraj, u zajedničkoj koreografiji s Tanjom Bošković i Markom Mićićem, ništa manje žestoko nije bilo. Tanja i Slađa naskočile su na bivšeg vaterpolistu, koji je na kraju ostavio svoju učiteljicu plesa i otišao u noć sa slavnom glumicom. Za koregrafiju su dobili odlične komentare. Šapiću nije palo teško da nosi dve dame jer su ga tokom uspešne karijere redovno tukli i jahali protivnički igrači kako bi ga zaustavili i sprečili da postigne gol. S ova dva para za finale se bore i Tanja Petrović i Marko Vasiljević sa svojim partnerima.Specijalitet večeri bio je revijalni nastup bivših učesnika serijala. Na podijum su se vratili Milan Kalinić, Milojko Pantić, Saša Vidić, Tamara Paunović i Nikolija Jovanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track