POGINULO DETE NA IBARSKOJ: Astra sletela s puta i isprevrtala se!
Foto: Beta

UŽAS Teška saobraćajka kod Gornjeg Milanovca

POGINULO DETE NA IBARSKOJ: Astra sletela s puta i isprevrtala se!

Crna Hronika -
Nastradala devojčica iz okoline Lazarevca bila u kolima s ocem M. P. (41), bratom (4), sestrom (6) i rođakom; „Opel“ u velikoj brzini sleteo s druma i više puta se prevrnuo

GORNJI MILANOVAC - Tragedija!U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se juče oko 11 sati dogodila na Ibarskoj magistrali kod Gornjeg Milanovca, poginula je dvogodišnja devojčica, dok su četiri osobe, među kojima i dečak od četiri i devojčica od šest godina, teže i lakše povređeni. Do zaključenja ovog broja Kurira identitet nastradale devojčice i povređenih osoba ostao je nepoznat, ali nezvanično se saznaje da je za volanom automobila bio M. P. (41) iz okoline Lazarevca i da je sa svoje troje dece i rođakom putovao u Čačak!- Do nesreće je došlo kad je „opel astra“ beogradskih registracija kod sela Nevade u punoj brzini, a iz još neutvrđenih razloga, sleteo s puta i nekoliko puta se prevrnuo. Dvogodišnjakinja je od zadobijenih povreda izdahnula na licu mesta, dok su povređeni putnici prebačeni u bolnicu u Gornjem Milanovcu - rekao je izvor Kurira.Vozač u krvi Povređenim putnicima prvi su u pomoć priskočili vozači koji su se nalazili u vozilu iza „opel astre“.- Prizor je bio stravičan, iz kola se čulo zapomaganje i jaukanje. Dečak i devojčica ležali su bez svesti, dok je starija devojčica plakala i dozivala pomoć. I vozač je bio bez svest, glava mu je bila potpuno krvava od udarca - rekao je jedan od očevidaca nesreće, koji nije želeo da mu se pominje ime u novinama.Životno ugroženU bolnici u Gornjem Milanovcu saznajemo da je vozač automobila životno ugrožen.- On je s frakturom lobanje i kontuzijom mozga hitno prevezen u bolnicu u Kragujevcu, a tamo je prebačen i dečak od četiri godine, koji je takođe teško povređen, ali je njegovo stanje stabilno. U toku dana iz bolnice u Gornjem Milanovcu u Klinički centar u Kragujevcu prevezena je i žena koja ima teške povrede karlice. U milanovačkoj bolnici zadržana je samo šestogodišnja devojčica, koja je lakše povređena, ali možda će i ona narednih dana biti prebačena u Kragujevac kako bi bila pored članova svoje porodice - rekao je izvor Kurira.

Trudna supruga ostala kod kućeU AUTOMOBILU BILA ROĐAKAU početku se pretpostavljalo da su u kolima roditelji s troje dece.- Mislili smo da je povređena žena supruga M. P., ali ubrzo smo utvrdili da mu to nije supruga, već najverovatnije rođaka koja je putovala s njima. Utvrdili smo i da je supruga M. P. u drugom stanju i da je najverovatnije zbog toga ostala kod kuće - rekao je izvor Kurira.

ČINJENICETeške nesreće prošle godine- 31. decembar - Slobodan Medić (47), komandant bivše paravojne jedinice „Škorpioni“, i njegovi supruga i 17-godišnji sin poginuli su kod Sremske Mitrovice kad je na njihovu „tojotu“ naleteo „reno“ Dejana K. (28), koji je vozio sa 1,9 promila alkohola u krvi.- 22. decembar - Gordana Petrović (57) i njen sestrić Aleksandar Miljković (36) poginuli su u lančanom sudaru 38 vozila na autoputu Beograd-Šid, kod Šimanovaca.- 15. septembar - Braća Jevrem (16) i Ignjat Popović (18) i njihova maćeha Vukica Stefanović (44) poginuli su u sudaru na Ibarskoj magistrali.- 28. avgust - Dva deteta su poginula u sudaru dva vozila sa turskim državljanima na auto-putu Beograd-Niš, kod Velike Plane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track