Pogledajte Cecu u "Areni Armeec" u Sofiji
Foto: Ceca

Pogledajte Cecu u "Areni Armeec" u Sofiji

Stars -
Izveštači javljaju da je sportska dvorana bila puna sat pred početak koncerta

Svetlana Ceca Ražnaović počela je koncert u dvorani "Arena Armeec" u Sofiji.

Izveštači javljaju da je sportska dvorana bila puna sat vremna pred početak koncerta. Ceca je koncert započela već tradicionalno sa pesmom Rasulo, a nakon te pesme Ceca je pevala svoje najveće hitove i naravno pesme sa novog albuma "Ljubav živi".

Ceca je ranije boravila u Sofiji kada je najavila koncert i bugarskim fanovima otpevala novi hit "Sve što imam i nemam" u TV emisiji Slavi šou. Ceca se ponovo pojavila u kratkoj haljini, ovaj put u plavoj, što je posebno oduševilo njene fanove koji kažu da je očigledno da je Ceca još uvek jedna od najzgodnijih folk pevačica. Na početku emisije otpevala je "Zabranjeni grad", a sa voditeljem je pričala o privatnom životu, muzici i koncertu u Sofiji. Otpevala je i delove pesme "Maskarada" i "Pustite me da ga vidim". Srpska diva je gostovala u nekoliko TV emisija, a za nacionalnu televiziju Sedam dala je i intervju koji je išao uživo.

Doputovala privatnim avionom

Ceca je u bugarsku prestonicu doputovala privatnim avionom, a nakon sletanja zaputila se u hotel, gde je njen tim frizera, šminkera i stilista doterao za nastup. U stilu prve dive Cecu je šofer dovezao čak do bine!

Atmosfera u “Armeec Areni” je sjajna, a koncert prati više od 10.000 ljudi, prenosi Scnadal. Cecu u Bugarskoj tretiraju kao pravu zvezdu. Zanimljiva situacija se dogodila kada je pevačica zapevala pesmu “Zabranjeni grad”. Tada su svi u publici podigli letak sa tekstom pesme i porukom “Ceco, volim te” što je oduševilo i šokiralo pevačicu. Kada je videla ovaj prizor Ceca nije mogla da zadrži suze i rapslakala se, a po rečima ljudi ovo je bio jedan od najlepših koncerata u Bugarskoj ikada. Ceca se u Bugarskoj neće zadržavati i odmah nakon koncetra vraća se u Beograd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track