POGLEDAJTE VIDEO: Kimi i Grobari zavode red i smenjuju kapitena Partizana
Foto: Saša Pavlić

Klub sve toleriše

POGLEDAJTE VIDEO: Kimi i Grobari zavode red i smenjuju kapitena Partizana

Fudbal -
Navijači Partizana često se obrušavaju na svoje ljubimce i ponižavaju ih posle loših rezultata

BEOGRAD - Lamin Dijara, Lazar Marković, Marko Šćepović... i još mnogo primera. Ima li kraja obestima koje navijači Partizana čine prema svojim ljubimcima?Poraz od Ludogoreca i ispadanje iz kvalifikacija za Ligu šampiona teško je pao Grobarima.Po završetku meča jedan od vođa navijača sa juga Miloš Radisavljević Kimi preskočio je zaštitnu ogradu i neometan od redarske službe i obezbeđenja prišao Marku Šćepoviću i skinuo mu kapitensku traku sa ruke.Godinama unazad "grobari" uživaju velike privilegije, ulaze u klupske prostorije i na teren kad god žele, upadaju u Zemunelo... prosto, ponašaju se kao kod svoje kuće. Čelnici kluba to tolerišu, a primer kada generalni sekretar kluba Darko Grubor flašicom gađa navijače, govori da ni oni verovatno nisu ništa bolji u ponašanju.

Možda su ovakvi ispadi navijača i neprimetni, ali odnos koji imaju ka svojim igračima je ipak nešto što ne može da prođe bez pažnje javnosti, a čudi izostanak reakcija, ili čak demanti, čelnika kluba.

Setimo se primera kada su navijači upali u klupski autobus i drsko skinuli slušalice sa glave Laminu Dijari. Sve se to dešavalo posle remija sa Radom 2008. godine.

Ili šamaranje Lazara Markovića 2011. godine? Ono što su svi videli nije video i predsednik Dragan Đurić, koji je pokušao celu javnost da obmane.

Ili primer iz prošle sezone kada su igračima u Novom Pazaru okrenuli leđa?

Na kraju i skandalozno skidanje kapitenske trake sa ruke Marka Šćepovića. Podsetimo, traku je Šćepoviću dao legenda kluba Saša Ilić.

Očekujemo reakciju čelnika Partizana, ali i svih koji se nešto pitaju u srpskom fudbalu. Da li će i ovog puta da pravdaju navijače ili će se reagovati i primenjivati zakon?

http://www.youtube.com/watch?v=4VSqwdZQ-Yk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track