Policija privela Karabatića i Bojinovića

Policija privela Karabatića i Bojinovića

Ostali sportovi -
Istraga je pokrenuta zbog povećanog broja uplata u kladionicama na poraz Monpeljea, a sumnja se da su supruge i devojke rukometaša uplatile pet hiljada evra
1 / 7

MONPELJE - Francuska policija privela je danas na informativni razgovor 12 osoba za koje se sumnja da su umešane u nameštanje rezultata rukometne utakmice između Monpeljea i Sevinjea, među kojima su najbolji rukometaš sveta Nikola Karabatić, njegov brat Luka, kao i nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Mladen Bojinović.

Kako prenose francuski mediji saslušano je osam sadašnjih igrača Monpeljea, uključujući Karabatića, njegovog brata i Bojinovića, zatim dvojica bivših članova Monpeljea koji su sada u Pari Sen Žermenu, jedan član stručnog štaba i devojka jednog od igrača.

Monpelje se nalazi pod istragom zbog zbog sumnje da je namestio utakmicu sa ekipom Seson Sevinje. Sporni meč odigran je u finišu prethodne sezone, 12. maja, Monpelje je izgubio sa 31:28, ali je prethodno obezbedio šampionsku titulu.

Istraga je pokrenuta zbog povećanog broja uplata u kladionicama na poraz Monpeljea, a sumnja se da su supruge i devojke rukometaša, kao i nekoliko osoba zaposlenih u klubu uplatili pet hiljada evra šsto im je donelo zaradu blizu 200.000 evra.

Rukometaši Monpeljea ove sezone igraju u istoj grupi Lige šampiona sa beogradskim Partizanom.

http://www.youtube.com/watch?v=I_ybGWVbcqQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track