POTRAGA: Uroš Mišić drugi dan izmiče policiji

Marinac pretučen u Plastiku

POTRAGA: Uroš Mišić drugi dan izmiče policiji

Crna Hronika -
Policija traga za Urošem Mišićem zbog sumnje da je u klubu Plastik napao i tukao marinca

BEOGRAD - U toku je potraga za Urošem Mišićem zbog sumnje da se u beogradskom klubu "Plastik" tukao sa pripadnikom obezbedenja američke ambasade.Prema tim saznanjima, policija traga za Mišićem zbog sumnje da je napao marinca koji radi kao obezbeđenje američke ambasade u Beogradu.U "Plastiku" ranije nisu hteli da komentarišu incident koji se dogodio u sredu kasno naveče.Mišić je nedavno pušten iz zatvora nakon odslužene petogodišnje kazne zbog napada na žandarma Nebojšu Trajkovića.Apelacioni sud u Beogradu smanjio mu je kaznu sa 10 na pet i po godina.

Da podsetimo prema neformalnim informacijama, sukobu marinca i njegovog kolege sa grupom mladića, među kojima je bio i Mišić, prethodila je svađa.

Dve grupe mladića sukobile su se u četvrtak rano ujutru u klubu "Plastik" na uglu Dalmatinske i Takovske ulice. Sa jedne strane bio je Mišić i njegovi prijatelji, koji su u konflikt ušli sa nekoliko američkih državljana. U tuči u kojoj su "sevale" i flaše povređen je jedan Amerikanac, ali srećom samo lakše.

U opštoj tuči letele su flaše, a marinac je jednom pogođen u glavu.

Napadači na marince su pobegli pre dolaska policije koja je izvršila uviđaj lica mesta.

Podsetimo, Uroš Mišić je izdržao petogodišnju kaznu zatvora zbog napada na pripadnika žandarmerije Nebojšu Trajkovića, decembra 2007. godine, na utakmici Crvena zvezda-Hajduk iz Kule.

Nakon izlaska iz zatvora, Mišić se odmah vratio u navijačke redove, pa je tako viđen na Malom Kalemegdanu gde je proslavio nedavno Zvezdino osvajanje Kupa Radivoja Koraća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track