PRELOMIO: Miloš Ninković igra pod šlemom

Vezni igrač Crvene zvezde sigurno u sastavu

PRELOMIO: Miloš Ninković igra pod šlemom

Fudbal -
Već sam pre nekoliko dana rekao da derbi neću propustiti. Spreman sam, bol ne osećam. Tu je i kaciga koja će zaštititi glavu, jer imam 12 šavova, rekao je Ninković

Potreban timu.Miloš Ninković će uprkos teškoj povredi glave igrati svoj prvi derbi u životu. Bez obzira na to što ima 12 kopči i što su mu lekari savetovali mirovanje, iskusni vezni igrač na svoju odgovornost igraće utakmicu protiv Partizana.- Već sam pre nekoliko dana rekao da derbi neću propustiti. Spreman sam, bol ne osećam. Tu je i kaciga koja će zaštititi glavu, jer imam 12 šavova. Dosad nisam igrao nijedan derbi i ovo će biti moje vatreno krštenje. Želim pobedu jer bi tri boda mnogo značila za Crvenu zvezdu - rekao je Ninković. Proteklih dana Miloš Ninković je individualno radio s Mihajlom Batom Radulovićem u teretani na Marakani.- Nine je spreman kao zapeta puška. U odličnom je stanju, podnosio je sve napore bez problema. Naravno, odluka o tome hoće li danas zaigrati je na njemu i lekarima. Kamo sreće da se nije povredio u Nišu. Svima u klubu bi nam bilo lakše, njemu pogotovo jer bi morao da razmišlja samo o fudbalu - kazao je Radulović.(A. R.)

Gogić debituje u 27. godiniIskusni Goran Gogić (27) zameniće „srce Zvezdinog tima“ Aleksandra Kovačevića. Momak koji je bez mnogo pompe letos stigao iz Jagodine školovan je na Marakani i prošao je omladinsku školu crveno-belih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track