STRADAO NA DUŽNOSTI: Preminuo policajac koga je narko diler pregazio kod Bujanovca

Podlegao povredama

STRADAO NA DUŽNOSTI: Preminuo policajac koga je narko diler pregazio kod Bujanovca

Crna Hronika -
Goran Đorđević (44) povređen je u ponedeljak oko 18 sati, dok je bio na dužnosti, kada je pokušao da zaustavi automobil, ali vozač se nije zaustavio, već ga je udario i udaljio se u pravcu Velikog Trnovca

NIŠ - Policajac Goran Đorđević (44) koji je u ponedeljak teško povređen kod Bujanovca, preminuo je danas u Kliničkom centru Niš, rekao je direktor te zdravstvene ustanove doktor Zoran Radovanović.Uprkos svim naporima lekara, zbog težine povreda, policajac Đorđević podlegao je povredama.On je u niški Urgentni centar primljen u ponedeljak uveče oko 20 sati, sa teškim povredama grudnog koša i glave, opasnim po život.Policija je saopštila da je Goran Đorđević povređen u ponedeljak oko 18 sati, dok je bio na dužnosti, kada je pokušao da zaustavi automobil, ali "vozač se nije zaustavio, već ga je udario i udaljio se u pravcu Velikog Trnovca".

Podsetimo, Đorđević, vođa patrole interventne jedinice u kojoj su bila dva Srbina i dva Albanca, pokušao je da zaustavi „audi“ švajcarskih tablica zbog sumnje da je u njemu veća količina droge. Međutim, vozač je dao gas i prešao preko njega.

Nikolić uputio telegram saučešća porodici preminulog policajca

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić uputio je telegram saučešća porodici nastradalog policajca Gorana Đorđevića.

U telegramu porodici Đorđević, predsednik Nikolić je naveo:

"Budite ponosni na svog sina i supruga, na svog hrabrog oca kojeg će građani Srbije pamtiti kao časnog policajca, a njegovi drugovi kao hrabrog kolegu i dobrog prijatelja“, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

Policajci izjavili saučesće porodici stradalog kolege

Policijski sindikat Srbije izražio je najdublje saučešće porodici Gorana Đorđevića, kolegi koji je ubijen boreći se protiv narko dilera, saopšteno je danas.

"U ovom teškom trenutku, svi mi, policajci i svi građani Srbije, saosećamo s vašom boli. Vreme je da država napokon nešto učini s mafijaškim gnezdom u Velikom Trnovcu", izjavio je predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović.

Prema njegovim rečima, kriminal nema ni granice, ni nacionalnost.

"Ako se potvrde sumnje da je ubica pobegao na Kosovo, očekujemo da vlasti Kosova, tamošnja policija i Euleks učine sve da on bude pronađen, priveden pravdi i izručen srpskim pravosudnim organima", rekao je Mijailović.

Saučešće Koordinacionog tela za jug Srbije porodici poginulog policajca

Koordinaciono telo za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu izrazilo je danas saučešće porodici preminulog policajca Gorana Đorđevića, koji je stradao obavljajući svoju dužnost.

"Pozivamo istražne organe da u najkraćem roku otkriju i privedu pravdi počinioce. Verujemo da će građani Bujanovca pomoći nadležnim državnim organima u rasvetljavanju ovog gnusnog čina", saopštilo je Koordinaciono telo za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu.

Policajac Goran Đorđević
Policajac Goran Đorđević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja