Severina se preselila u Vršac!

Severina Vučković

Severina se preselila u Vršac!

Stars -
Pevačica sa sinom Aleksandrom i verenikom Milanom Popovićem došla da živi u Srbiji. Biće smeštena u apartmanu njihovog hotela

Stigla snajka!Severina Vučković je sa sinom Aleksandrom i verenikom Milanom Popovićem doputovala u Vršac, gde će živeti u njihovom porodičnom hotelu „Vila breg“, piše portal Story.hr! Pevačica je prošlog četvrtka viđena sa svojom dvojicom muškaraca na splitskom aerodromu, odakle su Milanovim avionom oko podneva poleteli za Beograd. Ovom informacijom hrvatskog portala potvrđena je Kurirova priča da će se Seve preseliti u luksuzni apartman, koji je specijalno preuređen za nju i mališana.

- Vučkovićeva je navodno jedva čekala da dođe u Srbiju, jer joj je mnogo smetalo interesovanje medija za njen porođaj i Aleksandra. Zbog toga nije mogla ni da prošeta Splitom s detetom, pa su je u poslednje vreme viđali samu ili s Milanom - piše Story.hr i navodi da beba veoma liči na mamu, a da Seve toliko uživa u majčinstvu da joj ne pada na pamet da se vraća na scenu, iako je već uspela da vrati devojačku liniju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track