PRIVEDEN: Fudbaler Crvene zvezde Milan Jovanović napao policajca

Problematičan

PRIVEDEN: Fudbaler Crvene zvezde Milan Jovanović napao policajca

Fudbal -
Fudbaler je posle trežnjena pušten da se brani sa slobode

BEOGRAD - Fudbaler Crvene zvezde Milan Jovanović priveden je rano jutros zbog napada na policajca.

"Osumnjičeni M.J. (28), kome je određeno policijsko zadržavanje poslat je na trežnjenje, a potom će se u konsultacijama s nadležnim pravosudnim organima ići na utvrđivanje njegove krivične odgovornosti", rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Navodi se i da je M.J, koji je bio u društvu sa još jednom osobom, razbio flašom staklo na automobilu "seat" u blizini stanice policije u Novom Beogradu i da je patrola policije potom izašla da interveniše.

Prilikom intervencije "osumnjičeni, koji je bio u alkoholisanom stanju, drsko se ponašao prema policajacima, a potom je počeo da vređa i pripadnike Interventne jedinice koji su došli da pomognu kolegama".

"Jednog od pripadnika Interventne jedinice udario je pesnicom i naneo mu lake telesne povrede", navode u MUP-u.Jovanović je posle trežnjenja u pritvoru priveden kod istražnog sudije koji ga je pustio da se brani sa slobode. Tužilaštvo je najavilo da će protiv fudbalera podneti krivičnu prijavu zbog napada na službeno lice.

Ovo nije prvi ispad prvotimca Crvene zvezde. Krajem januara crnogorski reprezentativac je vraćen sa priprema u Antaliji pošto je konzumirao alkohol, dok je u septembru prošle godine izazvao saobraćajni udes u centru Beograda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track