RADISAV RODIĆ: Beba gura Vučićevića za direktora RTS!
Foto: Kurir

Osnivač Kurira o lažima Bebine zvečke

RADISAV RODIĆ: Beba gura Vučićevića za direktora RTS!

Politika -
Dragan J. Vučićević je ponikao u Bebinom okruženju devedesetih godina - počeo je kao novinar u listu Demokratske stranke Demokratija, a koji je organizovao upravo Vladimir Beba Popović

Radisav Raja Rodić, pokretač dnevnog lista Kurir, kaže da je sve što je napisao Dragan J. Vučićević - da mu je na sastanku, pred dva svedoka, rekao da je njegov sin Aleksandar Rodić kriminalac, laž!

"Sve je što je napisao je izmislio. Čovek se bavi boljševičkom metodom - ukaljaj čoveka što više možeš, a on neka se pere kako zna. To je njegov manir", kaže Rodić i dodaje da je Vučićević "glava za sve guzice, a nije mu strano ni reketiranje bogatih biznismena“.Bebino okruženjePrema njegovim rečima, Dragan J. Vučićević je ponikao u Bebinom okruženju devedesetih godina - počeo je kao novinar u listu Demokratske stranke Demokratija, a koje je organizovao upravo Vladimir Beba Popović."Glava za sve guzice! Prva guzica u koju se uvukao bio je Beba Popović, a druga je Raja Rodić. Treća je Miroslav Mišković, pa Dragan Đilas, Milorad Veljović, Rodoljub Roćko Milović, bivši načelnik UKP. Posle Đinđića bio je Bekov. Sada se ponovo vratio Bebi Popoviću i pokušava na sve moguće načine da izlobira da bude direktor RTS. Beba je Vučićeviću bio mentor za prljave radnje, samo njega nikad nije izdao i prodao", kaže Rodić i podseća da su njemu i njegovoj ekipi Mišković i Đilas obezbedili džipove i velika materijalna sredstva da naprave Pres, a da je firma bila u gubitku 16 miliona evra.Taktika"Vučićević je još u Kuriru počeo da reketira ljude, a to sam saznao kada su počeli da mi se žale. Reketirao je Zorana Drakulića. Napiše sve najgore o njemu, a onda mu kaže da mora da mu plati da više ne bi pisao o njemu. To je njegova taktika - ukaljaj čoveka, pa onda naplati pranje. Drakulić mi se žalio da ga on reketira, doslovce me je pitao: "Šta da radim s ovim tvojim Vučićevićem?“, otkrio je Radisav Rodić mračne detalje iz biografije Bebine zvečke.

(K. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track