RADONJIĆ: Težak žreb, izvukli smo jake protivnike!

Prokomentarisao rivale

RADONJIĆ: Težak žreb, izvukli smo jake protivnike!

Košarka -
Iz šestog šešira sam priželjkivao lakšeg protivnika ali ćemo po svemu sudeći dobiti najtežeg - rekao je Radonjić

BEOGRAD - Crvena zvezda Telekom izborila je plasman u Evroligu posle 14 godina posta. Strateg crveno-belih, Dejan Radonjić, istakao je u prvi plan to dostignuće, kao i podatak da će se sam krem evropske košarke susreti u Pioniru sa Zvezdom:

"Velika je stvar što se Crvena zvezda posle 14 godina našla u društvu velikih ekipa i što će učestvovati u najjačoj konkurenciji evropskih timova", rekao je u jednom dahu Radonjić, a zatim nastavio o rivalima:

"Izvukli smo jake protivnike i mislim da nam žreb nije bio naklonjen. Detaljniju analizu naših rivala moći ćemo tek kasnije da uradimo jer su ekipe još uvek u fazi formiranja. Iz šestog šešira sam priželjkivao lakšeg protivnika ali ćemo po svemu sudeći dobiti najtežeg, jer ta ekipa veoma ambiciozno napada mesto u Evroligi kroz kvalifikacije."

Iako crveno-bele očekuje veoma težak posao, Radonjić je svestan da i Zvezda ima svoje adute i najavljuje veliku borbu u svakom meču:

"Naša obaveza je da vredno radimo, što bolje se pripremimo za sve izazove koji nam slede i da se sa velikom borbenošću suprotstavimo svim ekipama protiv kojih budemo igrali", završio je trener Crvene zvezde.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track