Raspisana Interpolova poternica za biznismenom zbog pljačke!

Pootraga

Raspisana Interpolova poternica za biznismenom zbog pljačke!

Crna Hronika -
Na Interpolovoj poternici našao se Aleksandar Čogurić koji se sumnjiči da je sa bivšim gradonačelnikom Leskovca Slobodanom Kociće oštetio grad za nekoliko desetina miliona dinara

LESKOVAC- Istražni sudija Višeg suda u Leskovcu raspisao je međunarodnu poternicu za biznismenom Aleksandrom Čogurićem, koji se sumnjiči da je sa bivšim gradonačelnikom Leskovca Slobodan Kocićem oštetio budžet grada za nekoliko desetine miliona dinara.

Sudija Nebojša Stojičić je rekao i da je 1. avgusta takvu poternicu raspisao i za biznismenom Radovanom Jovanovićem iz leskovačkog sela Pečenjevce.

Slobodan Kocić, koji je proveo u istražnom zatvoru pet meseci, tereti se da petoro saradnika da je je tokom saradnje na infrastrukturnim poslovima sa firmama dvojice biznismena, oštetio gradski budžet za oko 74 miliona dinara.

Stojičić je istragu bez odbeglih biznismena završio 23. septembra i predao je Višem tužilaštvu u Leskovcu, ali to tužilaštvo je, zatražilo dodatnih 15 dana za proučavanje obimnog slučaja na preko 200 kucanih stranica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track