RASTE BROJ NEZADOVOLJNIH: 31 odbor za Đilasov odlazak sa kormila DS
Foto: Aleksandar Jovanović

Revolt: Nastavlja se ustanak u Demokratskoj stranci

RASTE BROJ NEZADOVOLJNIH: 31 odbor za Đilasov odlazak sa kormila DS

Politika -
Đilas je u nedelju veče bio gost u Pomoravskom okrugu, a uprkos njegovoj poseti, gotovo ceo okružni odbor, u koji spadaju Despotovac, Ćuprija i Rekovac, izjasnio se za njegovu smenu

BEOGRAD - Izjašnjavanje.

Do nedelje veče 31 opštinski odbor Demokratske stranke zatražilo je ostavku lidera Dragana Đilasa. Ostavku su zatražili opštinski odbori Vračara, Zemuna, Kikinde, Subotice, Sečnja, Svilajnca, Despotovca, Aleksinca, Prokuplja, Bogatića, Koceljeve, Vlasotinca, Surdulice, Vranjske Banje, Preševa, Bujanovca, Bojnika, Lebana, Klina, Gračanice, Lipljana, Leposavića, Ćuprije, Arilja, Ćićevca, Obilića, Rekovca, Žitišta, Bosilegrada, Bele Palanke, Babušnice i Mesni odbor Novo Naselje, koji je deo Gradskog odbora Novog Sada.- Đilas je u nedelju veče bio gost u Pomoravskom okrugu, a uprkos njegovoj poseti, gotovo ceo okružni odbor, u koji spadaju Despotovac, Ćuprija i Rekovac, izjasnio se za njegovu smenu - kaže izvor Kurira.

Sednica Glavnog odbora stranke zakazana je za 18. januar i biće održana u Novom Sadu, kad bi trebalo da bude pokrenuta procedura za Đilasovu smenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track