Rat Crnogoraca u Beogradu!

Izgoreo „Ferari“

Rat Crnogoraca u Beogradu!

Crna Hronika -
U podzemnoj garaži zapaljen automobile Milana K. (38) iz Petrovca, koji je u Crnoj Gori bio osumnjičen za pokušaj ubistva

BEOGRAD - Rat!Dva mladića maskirana „fantomkama“ zapalila su juče oko četiri sata u podzemnoj garaži u centru Beograda „ferari“ državljanina Crne Gore Milana K. (38) iz Petrovca na Moru, koji je u svojoj zemlji bio osumnjičen za pokušaj ubistva!- Kamere su snimile napadače koji su stigli sivim BMW, razbili prozor na „ferariju“ i na sedište bacili „Molotovljev koktel“, a potom pobegli. Policija je odmah krenula u poteru, ali napadači su uspeli da im pobegnu u Savskoj ulici - kazao je izvor Kurira.Podzemnu garažu dele stanari zgrade u Pajsijevoj ulici, hotel „Lajf dizajn“ i tržni centar.- Čim smo osetili dim, probudili smo goste i evakuisali ih, iako direktne opasnosti nije bilo. Smestili smo ih u restoran, daleko od dima, a oni su ostali mirni i pribrani, čak su nam zahvaljivali na brzoj intervenciji - rekli su nam u hotelu.U zgradi u Pajsijevoj uglavnom se nalaze firme koje počinju s radom od osam ujutru, a u nekoliko apartmana borave uglavnom stranci.Novi obračun u crnogorskom mafijaškom ratu desio se samo tri dana posle ubistva Boška Raičevića (42) iz Budve, koji je raznet u eksploziji u Ulici cara Dušana. Atentatori na Raičevića daljinski su aktivirali eksploziv C4, postavljen ispod sedišta vozača, a delovi Raičevićevog tela odleteli su dvadesetak metara od zapaljenog vozila...

Milan ranije privođen?Milan K. je, prema nezvaničnim informacijama, 2003. godine bio hapšen zbog pokušaja ubistva. On je, navodno, 20. oktobra 2003. u tunelu između Bara i Ulcinja ispalio više hitaca u Milana B., koji je preživeo, a Milan K. je tada pušten da se brani sa slobode. Pominjan je i kao jedan od kupaca atraktivne parcele u zaleđu plaže Lučice u Petrovcu. Tu parcelu je Milan K. navodno platio 400.000 evra!

Spaseno 30 vozila- Brzom intervencijom vatrogasci su sprečili da se požar raširi i tako spasli tridesetak parkiranih automobila. Preventivno je evakuisano 70 osoba iz zgrade u kojoj se nalazi garaža, a u gašenju su učestvovala tri vozila sa 11 vatrogasaca - izjavila je Dragana Radosavljević, načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu.

Obračuni Đetića u Beogradu♦ Branislav Šaranović (66) iz Budve - ubijen u klasičnoj sačekuši na Topčideru. U njega je ispaljeno 30 metaka.♦ Dalibor Đurić (31) iz Kotora - ranjen je 12. septembra prošle godine, kad je eksplodirala eksplozivna naprava postavljena na ulazu u zgradu na Novom Beogradu u kojoj je Đurić iznajmio stan.♦ Ivan Pavlović Iker iz Crne Gore - 13. jula 2009. podmetnuta bomba pod njegov automobil. Pavlovićeva devojka slučajno primetila eksplozivnu napravu pre nego što je aktivirana.♦ Dušan Lazović iz Nikšića - ranjen u septembru 2009. u pucnjavi u garaži na Obilićevom vencu.♦ Danilo Radonjić (63) iz Bara - ubijen 7. septembra prošle godine u sačekuši kod Teleoptika. Tom prilikom ubijen i njegov vozač Dženan Ramović (34) iz Podgorice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track