RAT STARLETA: Soraja i Stanija žele rijaliti, ali samo za sebe!
Foto: Damir Dervisagic, Montaža

Odbile zajednički projekat

RAT STARLETA: Soraja i Stanija žele rijaliti, ali samo za sebe!

Stars -
Obe starlete su tražile da budu same pred kamerama zbog međusobnih nesuglasica i netrpeljivosti. Prema poslednjim informacijama, reditelji su se odlučili za Soraju

Soraja Vučelić i Stanija Dobrojević, najpoznatije srpske starlete, čija seksi tela svakodnevno krase naslovnice tabloida, uslovile su produkciju da se odluči između njh dve jer ne žele zajedno da učestvuju u rijalitiju koji je trebalo da se uporedo snima o njihovim životima.

Kako saznajemo, obe starlete su tražile da budu same pred kamerama zbog međusobnih nesuglasica i netrpeljivosti. Prema poslednjim informacijama, reditelji su se odlučili za Soraju.

"Svaka od njih je imala listu zahteva, koje producenti nisu želeli da usliše, naročito što je prvobitna ideja bila da obe budu deo rijalitija, zbog čega su se pobunile. Nakon nekoliko kastinga, odlučili su da je Soraja pogodnija za taj format, ali još uvek nije poznato da li će i Stanija dobiti ulogu u nekom drugom projektu", kaže naš izvor blizak produkciji.

Kada smo pozvali Soraju da je pitamo da li je tačno da je “koleginicu” istisla iz zajedničkog rijalitija, ona nije bila voljna da odgovori.

"Zaista to ne bih komentarisala", kratko je rekla Vučelićeva, dok do komentara Dobrojevićeve nismo došli do zaključenja ovog broja.

Stanija, koja ima ponudu i Hjua Hefnera, koji joj za njegov rijaliti nudi 30.000 dolara, svakako neće ostati praznih džepova ukoliko „pukne“ u ovom formatu ružičaste televizije.

Podsetimo, rijaliti koji će se snimiti sličan je onom koji je radila Kim Kardašijan. Kamere će 24 sata dnevno pratiti starletu, tako da verujemo da će biti i te kako zanimljiv.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track