DIREKTORKA IZ PAKLA: Optužila učenika da je ubio dečaka u Daruvaru, policija brzopotezno demantovala
Foto: Facebook

horor

DIREKTORKA IZ PAKLA: Optužila učenika da je ubio dečaka u Daruvaru, policija brzopotezno demantovala

Hrvatska -

Direktorka Tehničke škole Daruvar Sanja Klubička napisala je na Fejsbuku kako je "naš učenik kriv za saobraćajnu nesreću nezgodu sa smrtnim ishodom".

Nekoliko sati nakon toga policija je poslala saopštenje iz kojeg proizlazi da maturant nije kriv.

Juče se u popodnevnim satima dogodila strašna saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo devetogodišnji dečak. Devetogodišnjak je upravljao dečjim biciklom makadamskom cestom, a dolaskom do asfaltirane raskrsnice nije se zaustavio pa je prednjim delom bicikla udario u desna bočna vrata automobila, objavila je policija.

Međutim, pre tog saopštenja policije direktorka Tehničke škole Daruvar Sanja Klubička optužila je svog maturanta da je kriv za nesreću i ubio dečaka. "Oko 15:00 sati nazvala me stručna saradnica i javila da je naš učenik izazvao saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom", objavila je Klubička na Fejsbuk stranici Tehničke škole Daruvar.

Ubrzo ju je, međutim, demantovala policija. Kako se čini nema dokaza da je maturant izazvao nesreću sa smrtnim ishodom 9-godišnjaka kako je to nepromišljeno utvrdila direktorka Klubička. Prvi medijski izveštaji, pre saopštenja policije, mahom su išli u smeru njene verzije priče.

Policija je prvobitno objavila da je maturant kolima udario dečaka, ali je u kansijem saopštenju stoji da se dečak nije zaustavio na raksrsnici i da je on udario u prednji do kola.

Dečak je poginuo na licu mesta, a 19-godišnji maturant iz automobila zadobio je tešku telesnu povredu. Zamenik Opštinske državne tužiteljke u Bjelovaru na mestu nesreće je naložio uviđaj i ostale dokazne radnje kako bi se utvrdio uzrok ove nesreće, objavila je policija.

Kurir.rs/Net.hr

Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track