DETALJI MASAKRA U INDIJANAPOLISU: Tinejdžer pobio 5 članova porodice uključujući i trudnicu jer su mu zabranili izlazak! (VIDEO)
Foto: Screenshot YT

tuga

DETALJI MASAKRA U INDIJANAPOLISU: Tinejdžer pobio 5 članova porodice uključujući i trudnicu jer su mu zabranili izlazak! (VIDEO)

Planeta -

Tinejdžer iz Indianapolisa uhapšen je u ponedeljak zbog sumnje da je puškom ustrijelio pet članova svoje porodice, prenosi Njujork Post.

Mladić je navodno pokušao da napusti kuću bez dozvole, ali ga je zaustavio otac kojeg je mladić, zajedno sa još četvoricom članova porodice, ubio iz pištolja.

Policija je identifikovala žrtve, među kojima su supružnici Kezi (42) i Rejmond (42), sin Ilajdža (18), ćerka Rita (13) i ćerka Kjara Čajlds (19) i njeno nerođeno dete.

Napadač je uhapšen u ponedeljak nakon što ga je policija pronašla u predgrađu Pejnfielda u državi Indianapolis.

Mlađi brat Ilajdža preživeo je pucnjavu i prijavio policiji da je njegov brat besan zbog zabrane izlaska i da je krenuo za celom porodicom. Prvo je pucao u oca, a kasnije je počeo da puca na ostatak porodice.

Šef metropolitanske policije u Indianapolisu Randal Tailor izvestio je da se osumnjičeni trenutno suočava sa optužbama za pokušaj ubistva i da mu preti maksimalna kazna.

"Juče smo obećali brzu pravdu za ovaj gnusni čin. To smo danas ispunili. Uklonili smo ga sa ulica Mostruma", tvitovao je šef policije.

Zločin je šokirao čitavu zajednicu koja je imala samo reči hvale za porodicu.

"Ne mogu da verujem da neko može tako nešto. Bila sam njihov prvi komšija i uvek smo jedni drugima pomagale", rekla je Viki Pinkston, prva komšinica porodice Čajlds.

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track