VOZIO DEVOJKU KUĆI I DOŽIVEO PAKAO: Tukli su me puškama, hteli da me OTMU, sav krvav sam im pobegao!
Foto: Profimedia

ZENICA U ŠOKU!

VOZIO DEVOJKU KUĆI I DOŽIVEO PAKAO: Tukli su me puškama, hteli da me OTMU, sav krvav sam im pobegao!

Bosna i Hercegovina -

Četvorica naoružanih muškaraca s fantomkama na glavama pripremila su klasičnu sačekušu Refi Ormanoviću (24), a policija je na nogama i pokušava da rasvetli ovu dramu, koja se dogodila u petak, 13. jula, u Zenici.

Nesrećni Ormanović nije ni slutio da će se obična vožnja devojke do kuće pretvoriti u horor.

"Bio sam u jednom gradskom klubu s drugovima, a zatim sam se čuo s devojkom. Dogovorili smo se da nju i njene prijateljice oko 23.15 sati odvezem kući. Došao sam do mesta gde je trebalo da izađu, a ja da se vratim u grad. Stao sam, okrenuo se da nešto kažem prijateljici moje devojke. Najednom je počela drama! Osetio sam da me neko vuče iz auta. Okrenuo sam se i ugledao maskirane osobe naoružane do zuba. Vikali su 'izađi napolje' i uperili puške u mene", priča Ormanović u ekskluzivnoj ispovesti za Dnevni avaz.

Svi su se sledili. Preplašene devojke počele su da viču, a on da doziva pomoć. Pomislio je da se radi o razbojništvu, međutim, ubrzo je shvatio da mu se priprema i otmica.

foto: Dnevni avaz

"Kada su me bukvalno izvukli iz auta, počeli su da me udaraju puškama i pištoljima po glavi. Zatim su vikali da uđem na zadnje sedište. Odbijao sam. Silom su me gurali. Otimao sam se i nekako uspeo da pobegnem. Da nisam, Bog zna šta bi se desilo", kaže on.

Maskirani napadači selu su u njegov auto i pobegli u nepoznatom pravcu.

"Uspeo sam da se sakrijem u nečiju avliju, iza zida. Vikao sam i molio ljude da zovu policiju. Bio sam sav krvav. Ubrzo je došla policija, a ja sam prebačen u bolnicu", kaže momak i dodaje da je srećan što je izvukao živu glavu. Uveren je da je to bila klasična sačekuša, jer svake noći u to doba vozi devojku kući, ali ne shvata zašto. Nikome ne duguje, ni sa kim nije u zavadi, nije konfliktna osoba.

"Zaista ne znam šta je motiv. Možda su mislili da imam puno novca kod sebe, pa su hteli da ga uzmu. Opet, ne znam što sam im ja trebao na zadnjem sjedištu, šta su nameravali", završava ispovest nesrećni momak.

S ovim slučajem upoznat je i dežurni tužilac Tužilaštva ZDK, a uviđaj su obavili službenici kriminalističke policije. U toku je potraga za počiniocima i ukradenim vozilom. Prodavnica pored mesta napada opremljena je kamerama za video-nadzor, pa je policija uzela snimke da ih pregleda i pokuša da identifikuje napadače.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track