BJELICA O RASKOLU U STRANCI: Ovo je Govedaricin pokušaj da zadrži predsedničko mesto i pogazi sopstvene reči
Foto: Youtube/Printscreen

OPLEO PO LIDERU SDS

BJELICA O RASKOLU U STRANCI: Ovo je Govedaricin pokušaj da zadrži predsedničko mesto i pogazi sopstvene reči

Bosna i Hercegovina -

Potpredsednik SDS Milovan Bjelica istakao da nije istina da je u SDS bilo pokušaja puča, kao i da je reč o pokušaju (lidera SDS Vukote Govedarice) da "zadrži predsedničko mesto i pogazi sopstvene reči da će ponuditi ostavku bilo da pobedi, bilo da izgubi" na izborima.

"Nezgodno je nekoga nazivati pučistom, pobunjenikom, ali i govoriti da se nije nikada obraćao u parlamentu i tome slično, a ne pogledati sopstveno ponašanje i obraćanja", naveo je Bjelica u saopštenju.

On je naglasio da je tako shvatio i "izjavu predsednika SDS u ostavci Vukote Govedarice, u kojoj ljude koji se ne slažu sa njegovim idejama naziva pučistima, umesto da gradi jedinstvo u stranci za šta je dobio podršku Glavnog odbora".

Bjelica je dodao da je za njega na istom fonu i izjava funkcionera te stranke Aleksandre Pandurević da je Dragomir Vasić ćutao u Narodnoj skupštini.

"Ćutanje, bez iznošenja stava i mišljenja, pa naglašavanje da eto sada govori o tome prvi put, pokazuje veliku dozu licemerstva. Zašto nije o tome govorila pre izbora na organima stranke", upitao je Bjelica.

On tvrdi da skrivanje iza drugih političkih partija i njihovih lidera ne može biti prihvatljivo ponašanje za predsednika SDS i navodi da češće komunikaciju sa predsednikom stranke imaju ljudi iz PDP, nego funkcioneri stranke.

Kurir.rs/ RTRS

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track