SNEG OKOVAO BIH! INTENZIVNO PADA OD NEDELJE! 2 busa sletela s kolovoza! Kolaps u Sarajevu!  (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

zimskE SLUŽBE NE IZLAZE NA TEREN

SNEG OKOVAO BIH! INTENZIVNO PADA OD NEDELJE! 2 busa sletela s kolovoza! Kolaps u Sarajevu! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Sneg koji u većem delu Bosne i Hercegovine intenzivno pada od nedelje uveče znatno usporava saobraćaj na putevima u zemlji. Najteže je preko planinskih prevoja na kojima je sneg i ranije napadao u većim količinama.

U BiH su proglašeni zimski uslovi vožnje a iz BIHAMK-a podsećaju da u slučaju obilnijih snežnih padavina može doći do zabrane prometa za priključna vozila na planinskim prijevojima gde je put pod snegom.

Više osoba povređeno je priliko sletanja autobusa na regionalnom putu Novi Travnik - Gornji Vakuf, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona. Kako se saznaje jutros oko 6 sati autobus je proklizao i sleteo sa puta u mestu Božići.

"Više osoba je povređeno, ali su svi van životne opasnosti. Jedna osoba je zadobila teže povrede, a još devet osoba je prošlo sa lakšim povredama", izjavio je za Klix.ba portparol MUP SBK Hasan Hodžić. Svi povređeni su posle ukazane lekarske pomoći u Hitnoj pomoći u Novom Travniku, upućeni u travničku bolnicu.

Autobus Zenicatransa koji prevozi radnike iz Biljevine za Zenicu jutros oko pet sati u Mjestovnoj ravni na području Željeznog polja proklizao je i udario u drvo. Niko od putnika nije povređen, a na ovoj deonici je bio obustavljen saobraćaj. U autobusu se nalazilo oko 15 putnika, prenosi zepce.ba.

U Sarajevu je ponovo osvanulo snežno jutro, a nadležne službe su zakazale, javlja Avaz dodajući da ulice nisu neočišćene, kao ni trotoari i autobuske stanice.

Kurir.ra/Klix.ba/Avaz.ba

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track