SARAJEVSKI MEDIJI PODRŽAVAJU JEREMIĆA I PROTESTE: Nadaju se da će Jeremić održati obećanje da će Vučić pasti do Uskrsa!
Foto: Printscreen

sramota

SARAJEVSKI MEDIJI PODRŽAVAJU JEREMIĆA I PROTESTE: Nadaju se da će Jeremić održati obećanje da će Vučić pasti do Uskrsa!

Bosna i Hercegovina -

"Obećanje" lidera Narodne stranke Vuka Jeremića učesnicima jučerašnjeg protesta u Beogradu da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić "pasti do Uskrsa", Radio Sarajevo je objavio pod naslovom "Govor o kojem se priča".

Radio detaljno prenosi Jeremićevo obraćanje, te i kako je rekao da će Vučić "ovog meseca biti gotov" i da ono što se juče događalo ispred Predsedništva Srbije, a on to, kazao je, obećava, niko od njih, kako je rekao, neće zaboraviti.

Prema Radio Sarajevu, Jeremić tvrdi i da predsednik Srbije nije verovao da će se demonstranti i lider okupiti ispred Predsedništva. Dodaju da je Jeremić poručio da celi svet gleda Beograd i da ovo niko nije očekivao, te da stvari neće biti iste kao pre.

foto: Screenshot

Prema Jeremiću, navodi Radio Sarajevo, Vučić danas nije smeo da izađe iz ove zgrade i to će ga koštati mesta na Andricevom vencu. Radio je na svom sajtu objavio i Jeremićev tvit u kojem je on noćas, sat posle ponoći,velikim slovima poručuje:"Do Uskrsa".

Poredeći aktuelne demonstracije sa demonstrancijama od 5. oktobra 2000, kada su građani od tadašnjeg predsednika tražili da ispoštuje njhovu volju izraženu na izborima, Radio Sarajevo navodi da je Jeremić rekao da je tada "pala Bastilja, kada se desio 5. oktobar, to će i sad da mu se desi".

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track