UŽAS U BANJALUCI, POLICIJA TRAGA ZA MONSTRUMOM: Otac se seksualno iživljavao nad ćerkom (14) dok je majka s drugim detetom bila u bolnici!
Foto: Profimedia

HOROR

UŽAS U BANJALUCI, POLICIJA TRAGA ZA MONSTRUMOM: Otac se seksualno iživljavao nad ćerkom (14) dok je majka s drugim detetom bila u bolnici!

Bosna i Hercegovina -

Banjalučki policajci tragaju za muškarcem zbog sumnje da je seksualno zlostavljao 14-godišnju ćerku, s kojom je imao polne odnose.

Prema saznanjima policije, otac monstrum, pre nego što je ceo slučaj prijavljen, otišao je u inostranstvo da radi i trenutno je nedostupan istražnim organima. Ukoliko se uskoro ne pojavi u Banjaluci, za njim će, verovatno, biti raspisana međunarodna poternica.

Izvor blizak istrazi navodi da je slučaj otkriven pošto se žrtva poverila svojim prijateljicama iz škole. Navodno su razgovarale o seksualnom obrazovanju učenika, kad je devojčica odlučila da se poveri drugaricama.

"Ispričala im je da je imala seksualne odnose s ocem, što je njih šokiralo. Prijateljice su joj rekle da to nije normalno i uverile su je da to prijavi i zatraži pomoć", pojašnjava izvor blizak istrazi.

On kaže da se devojčica, u pratnji prijateljica, obratila direktoru škole. Čim su saznali detalje monstruoznog slučaja, prosvetni radnici odmah su alarmirali banjalučki Centar za socijalni rad, policiju i Tužilaštvo.

Saslušana žrtva

"Kad je policija otišla da ga uhapsi, osumnjičenog nije zatekla u kući u kojoj se zlostavljanje odvijalo. Utvrdili su da se nalazi u inostranstvu, pa je raspisana potraga. Žrtva je juče saslušana u skladu sa svim zakonskim propisima, a naložena su i određena medicinska veštačenja", pojasnio je sagovornik.

Kuća strave

Prema prijavi koja je dostavljena Policijskoj upravi Banjaluka, osumnjičeni muškarac kćerku je zlostavljao u porodičnoj kući u kojoj su živeli, i to u vrijeme kad su ostajali sami.

"Otac je iskoristio odsustvo supruge dok je ona s drugim detetom bila u bolnici. Tada je napastvovao ćerku i s njom imao seksualne odnose, a majka o tome ništa nije znala", navodi izvor iz istrage.

Kurir.rs/ Avaz.ba

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track