SMRTONOSNA ZAMKA ZA BANJALUČKOG BIZNISMENA: Rafali iz dva smera na Slavišu Krunića! Bilo je kao da je RATNO STANJE! U pucnjavi ubijeni i telohranitelj i jedan od napadača! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printcsreen

čekali u zasedi

SMRTONOSNA ZAMKA ZA BANJALUČKOG BIZNISMENA: Rafali iz dva smera na Slavišu Krunića! Bilo je kao da je RATNO STANJE! U pucnjavi ubijeni i telohranitelj i jedan od napadača! (FOTO, VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Ubice su sačekale Slavišu Krunića pred ulazom na porodično imanje u mestu Jablan kod Trna, a zatim u njegov automobil ispucali više rafala.

Izvor iz istrage otkriva da je sačekuša bila sa dve različite strane. Napadači su čekali da auto u kojem su bili Krunić i njegov telohranitelj Žarko Pavlović . uspori, a zatim su ispucali nekoliko rafala u Krunićevu "tojotu", prenosi Srpskainfo.

1 / 3 Foto: Alternativna

U razmeni vatre ubijen je Krunićev radnik obezbeđenja Žarko Pavlović iz Pala i jedan od napadača čiji identitet se proverava. Slaviša Krunić je u obračunu zadobio teške povrede vitalnih organa i prebačen je u drugi automobil kojim su ga odvezli u UKC RS gde je preminuo.

foto: Printscreen Avaz.ba

"Očigledno je da se radilo o unapred pripremljenoj likvidaciji Slaviše Krunića. Tačan broj napadača, kao i vrsta oružja iz kojeg su pucali biće poznata nakon uviđaja" ispričao je izvor iz istrage.

Meštani su za Srpskainfo ispričali da su oko 22.30 čuli više rafala koji su došli iz pravca porodične kuće Krunića.

"Bilo je pravo ratno stanje i to je trajalo minut ili dva. Zatim je sve utihnulo", ispričao je jedan od komšija. Dodaje kako je Krunić nedavno došao u porodičnu kuću sa suprugom i četvoro dece jer renovira stan u Banjaluci. "Ubice su ga sigurno pratile neko vreme", dodao je komšija ubijenog Krunića

Kurir.rs/Srpskainfo

Foto printscreen Klix.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track