OPSADNO STANJE KOD BANJALUKE: Specijalci opkolili mesto KRVAVOG OBRAČUNA u kom je ubijen banjalučki  biznismen i još dvoje ljudi! Direktor policije i ministar unutrašnjih poslova na licu mesta! (FOTO, VIDEO)
Foto: Alternativna

brutalna likvidacija kod banjaluke

OPSADNO STANJE KOD BANJALUKE: Specijalci opkolili mesto KRVAVOG OBRAČUNA u kom je ubijen banjalučki biznismen i još dvoje ljudi! Direktor policije i ministar unutrašnjih poslova na licu mesta! (FOTO, VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Direktor policije RS Darko Ćulum i ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač stigli su u Glamočane kod Banjaluke gde je sinoć brutalno likvidiran Slaviša Krunić.

Podsećamo, on je ubijen sinoć u sačekuši na ulazu u svoje porodično imanje. Tom prilikom smrtno su stradali i Krunićev telohranitelj Žarko Pavlović i jedan napadača Željko Kovačević.

1 / 6 Foto: Printscreen Avaz.ba

Krunić je zadobio teške povrede vitalnih organa i prebačen je u drugi automobil kojim su ga odvezli u UKC RS gde je preminuo.

Kako javlja reporter Avaza sa lica mesta, stanje u mestu Jablan kod Trna je opsadno. Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice stigli su na mesto trostrukog ubistva u Glamočanima.

Ћаскање је завршено Унесите поруку...

Teren nadleće i policijski helikopter. Izvor iz istrage otkriva da je policija i na tragu drugog napadača, te da bi ubistvo trebalo biti rasvijetljeno u potpunosti.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto printscreen Alternativna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track