DETALJI BRUTALNE LIKVIDACIJE BANJALUČKOG BIZNISMENA: Krunićeve ubice prišunjale se PEŠKE DO IMANJA, koristili PANCIRNE METKE!
Foto: printscreen

KLUPKO SE ODMOTAVA

DETALJI BRUTALNE LIKVIDACIJE BANJALUČKOG BIZNISMENA: Krunićeve ubice prišunjale se PEŠKE DO IMANJA, koristili PANCIRNE METKE!

Bosna i Hercegovina -

U likvidaciji Slaviše Krunića koja se dogodila noćas ubice su koristile pancirne metke

Izvor iz istrage navodi da su ubice peške došle do imanja Krunića, a da ih je saučesnik čekao u automobilu u Jablanu koji je udaljen nekoliko stotina metara od mesta zločina, saznaje Srpskainfo.

Izrešetani džip Krunića i dalje je pred kućom, a u toku je uviđaj. Na mestu obračuna pronađeno je više desetina čaura.

Da podsetimo, banjalučki biznismen Slaviša Krunić ubijen je u sačekuši ispred svoje vikendice. Ubice su sačekale Krunića pred ulazom na porodično imanje u mestu Jablan kod Trna, a zatim u njegov automobil ispucali više rafala.

Izvor iz istrage otkriva da je sačekuša bila sa dve različite strane. Napadači su čekali da auto u kojem su bili Krunić i njegov telohranitelj Žarko Pavlović . uspori, a zatim su ispucali nekoliko rafala u Krunićevu "tojotu.

U razmeni vatre ubijen je Krunićev radnik obezbeđenja Žarko Pavlović iz Pala i jedan od napadača Željko Kovačević.

Slaviša Krunić je u obračunu zadobio teške povrede vitalnih organa i prebačen je u drugi automobil kojim su ga odvezli u UKC RS gde je preminuo. U napadu je ranjen i Krunićev vozač Goran Ilić.

Kurir.rs/Srpskainfo

Foto printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track