KRUNIĆEVE UBICE IMALE  OPASNE POMAGAČE: Novi detalji likvidacije banjalučkog biznismena! Ko je napadačima dojavio kada je meta u kolima! Evo kako se spasao vozač Goran Ilić! (VIDEO)
Foto: Printscreen Avaz.ba, Printscreen/Youtube

brutalno

KRUNIĆEVE UBICE IMALE OPASNE POMAGAČE: Novi detalji likvidacije banjalučkog biznismena! Ko je napadačima dojavio kada je meta u kolima! Evo kako se spasao vozač Goran Ilić! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Ubice su Slavišu Krunića pratile danima pre nego su se odlučile za napad. To svedoči mesto na kom je pucano. Do njegove kuće moglo se stići na dva načina, ali on je uvek korisitio put na kojem je i organizovana sačekuša. Ubice su automobilu prišli na krivini na kojoj je automobil morao da uspori.

Prema rečima izvora, ubice su automobilu u kom su bili Krunić, Žarko Pavlović i vozač Goran Ilić prišli sa desne strane - one na kojoj je sedeo Krunić. Nakon toga jedan je krenuo ka vozilu direktno, a drugi ostao na desnoj strani.

Jedan od ubica je išao direkno na Krunića, dok je drugi ciljao u pratioca. Krunić je pogođen kroz prednju šoferšajbnu i to sa dva direktna hica u glavu. Reč je o pancirnim mecima. Krunića je, po svemu sudeći, likvidirao Benedi Đukanović, koji je u bekstvu. Krunić je na licu mesta podlegao povredama. Nije poznato ko je od ostalih uhapšenih i osumnjičenih za ubistvo likvidirao Žarka Pavlovića, koji je, takođe, pogođen u glavu.

Đukanović je sa sobom odneo i pušku ubijenog napadača Željka Kovačevića. “Pokupio je pušku nakon što je Kovačević smrtno pogođen i odneo je sa sobom”, kaže izvor.

Vozač Goran Ilić uspeo je da se spase tako što je pokazao izvanrednu hrabrost i sposobnost snalaženja u izuzetno teškoj situaciji: Sa nekoliko prostrelnih rana borio se sa ubicama i uspeo je da preživi. Krunić je, pre dolaska kući, sedeo u obližnjoj kafani, a sat i po pre njegovog polaska, vozača je poslao do kuće, ali ubice tada nisu reagovale.

To znači da je neko od njih ili njihovih saradnika sve vreme posmatrao i pratio Krunića dok je bio sa društvom u kafani, a kada je krenuo, dojavio je ubicama. Nema nikakve dileme da je ubistvo Krunića naručeno, ali se još uvek ne zna ko je naredio likvidaciju.

Uhapšeni su, zbog sumnje da su izvršili višestruko ubistvo i ranjavanje, Goran Milanović i Emilio Baldo. Takođe su uhapšeni i braća Armin i Nermin Ćulum iz Sanskog Mosta.

Kurir.rs/Oslobođenje.ba Foto: Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja