SLIKA GOVORI VIŠE OD REČI: Poslanik Draško Stanivuković tvrdi da NIKAD NIJE SREO BRAĆU ĆULUM, koja se dovode u vezu sa ubistvima u Banjaluci, ali jedna FOTOGRAFIJA GA DEMANTUJE!
Foto: printscreen ATV/Instagram

ZABORAVAN

SLIKA GOVORI VIŠE OD REČI: Poslanik Draško Stanivuković tvrdi da NIKAD NIJE SREO BRAĆU ĆULUM, koja se dovode u vezu sa ubistvima u Banjaluci, ali jedna FOTOGRAFIJA GA DEMANTUJE!

Bosna i Hercegovina -

"Nikada u životu nisam sreo braću Nermina i Armina Ćuluma", koji se dovode u vezu sa ubistvom Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića, niti sam bio u kući kada su se oni slikali, rekao je narodni poslanik Draško Stanivuković.

Da ova tvrdnja narodnog poslanika nije tačna pokazuje i fotografija sa Instagram profila Draška Stanivukovića, na kojoj poziraju braća Ćulum i Stanivuković.

Da li je narodni poslanik dobio amneziju kada je tvrdio da nikada nije upoznao braću Ćulum, te uputio demant ATV zbog objavljivanja slika iz njegove vile ostaje pitanje. Kako ATV piše, ono što nije sporno je da Stanivuković nije govorio istinu kada je reč o poznavanju ovih lica, i citiraju rečenicu iz kultnog filma "Mrtva ladan"- "Nije lepo to što lažeš".

"Mi smo im dozvolili da se slikaju ispred kuće, a organizator je navodno pozvao braću Ćulum kako bi se te devojke slikale sa njihovim automobilima. Te sporne slike su tada nastale, a mi u to vreme nismo ni bili u kuću", rekao je Stanivuković i dodao da je tek juče kada su objavljene slike prvi čuo za Ćulume i vidio slike.

Јuče su posle objavljivanja informacije da su uhapšena braća Ćulum, na društvenim mrežama isplivale njihove fotografije iz Stanivukovićeve vile.

Nermin i Armin Ćulum uhapšeni su juče u Sanskom mostu zbog sumnje da se mogu povezati sa ubistvima u Banjaluci, a kako je ATV ranije objavio oni će biti pušteni na slobodu.

Kurir.rs/RTRS

Foto printscreen ATV/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track