OVAJ PRIZOR RASTUŽIO JE CEO REGION: Pas pomahnitalo trči po opasnom putu, ne zna se gde ide, ali kao da traži vlasnika (VIDEO)
Foto: Facebook/Printscreen

mnogi misle da je ostavljen

OVAJ PRIZOR RASTUŽIO JE CEO REGION: Pas pomahnitalo trči po opasnom putu, ne zna se gde ide, ali kao da traži vlasnika (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Neverovatno tužan prizor zabeležen je na prevoju Karaule, između Olova i Kladnja u BiH.

Jedan vozač uočio je psa kako trči sredinom puta, ne obazirući se na brojna vozila koja prolaze pored njega.

"Nekoliko puta sam ga sklanjao s puta, nudio mu vodu, hranu. Uzalud. Izdržao bi sa mnom pola minuta i opet nastavio, kao hipnotisan. Kad sam ga jednom uzeo u ruke da ga odvezem negde na sigurnije mesto, krenuo je da me ugrize me, od straha, verovatno. Ni tunel ga nije pokolebao. Znajući kako se tu brzo vozi i da niko od vozača tu neće očekivati takvog putnika, uspeo sam nekako da ga "provučem". Ko će znati šta je u toj ludoj psećoj glavi", napisao je Elmir Huremović.

foto: Facebook/Printscreen

Većina korisnika Fejsbuka pretpostavila je da pas trči da stigne vlasnika koji ga je ostavio.

"Oni su jako pametni, u stanju su da se vrate kući iako su stotinama kilometara daleko. Pretužna sam zbog zle sudbine ovog nedužnog stvora koji samo zna da voli", "E sreća mala, ostavili ga na putu, a on hoće da ih stigne. Ja ovakve stvari ne volim ni da gledam", "Tugo moja. Možda trči za gazdinim autom, jer je video u kojem je pravcu zbrisao", samo su neki od komentara.

Ipak, ne zna se šta je zaista nagnalo psa da ovoliko trči putem.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Facebook/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track