Najnovije vesti

TRUDNICA IZ BIJELJINE SPASLA DEČAKA (4) IZ SRBIJE NA HALKIDIKIJU: Kupao se u bazenu, pa počeo da se davi, ali onda se pojavila Dragana i izvukla ga!
Ilustracija, Foto: EPA

veliki podvig

TRUDNICA IZ BIJELJINE SPASLA DEČAKA (4) IZ SRBIJE NA HALKIDIKIJU: Kupao se u bazenu, pa počeo da se davi, ali onda se pojavila Dragana i izvukla ga!

Bosna i Hercegovina

Bijeljinka Dragana Lalić spasala je od utapanja mališana (4) iz Srbije samo nekoliko sati pre oluje koja je pogodila Halikidiki.

Trudnica Dragana Lalić bila je na bazenu u hotelskom kompleksu kada je dečak sam došao na bazen i ušao da se kupa.

 

"U jednom trenutku dečak je ušao u veću dubinu i počeo da se davi. Kada je videla da spasioci nisu primetili šta se događa, Dragana je bez razmišljanja ušla u vodu i izvukla dečaka". rekli su svedoci.


Ubrzo je stigla dečakova majka koja se u to vreme kupala u moru, a samo par sati kasnije sve ih je snašla nova nevolja.

 

"Oluja je počela oko 9 uveče, nosila je sve pred sobom, drveće je padalo na sve strane, popucalo je nekoliko prozora na hotelu, a vode je bilo i na stepeništu, jednostavno bilo je strašno, tako nešto nismo videli ni doživeli", navode turisti.

 

Dodaju da je jutros sve izgledalo sablasno zbog oborenog drveća i popucalih stabala i da se mnogi gosti hotela žale da im je voda ušla i u sobe.

 

"Celo jutro su se čula kola hitne pomoći pa su neki gosti u hotelu gde smo smešteni dodatno uznemireni", navode Semberci koji neće prekidati godišnji odmor zbog sinoćnje oluje.

 

Kurir.rs/Infobijeljina.com
Foto: EPA/Ilustracija

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...