DODIK SE OPET LATIO MIKROFONA: Pevao Pukni zoro i druge hitove, a nastup mu je trajao sat vremena! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

NEZABORAVNI KOČIĆEV ZBOR

DODIK SE OPET LATIO MIKROFONA: Pevao Pukni zoro i druge hitove, a nastup mu je trajao sat vremena! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH, kao i svake godine, posetio je Kočićev zbor na Manjači, a i ovoga puta se latio mikrofona.

Dodikov "nastup" pod jednim šatorom trajao je najmanje sat, a pevalo se: “Oj Srbijo, ne treba ti više, pola Bosne ćirilicom piše”, “Pukni zoro”, “Volimo te Republiko Srpska”.

Nakon toga posetio je još dva šatora.

Dodik je istakao je da se ljudi na Kočićevom zboru na Manjači ne okupljaju samo da se druže i vesele, već pre svega oko ideje slobode za koju se Petar Kočić borio.

"Za ovih 10 meseci otkako sam dole u Sarajevu shvatam bolje nego ikada šta je Kočić pisao. Ponovo čitam Kočića i uviđam da se politika u Sarajevu za sto godina nije bitno promenila. Politika je ista, samo su se akteri promenili", istakao je.

Ponovio je da su Srbi davno naučili da samo gde imaju svoju državu imaju i slobodu, a ako nemaju državu onda im se desi Jasenovac ili etničko čišćenje koje se desilo u Hrvatskoj i značajnom delu Federacije BiH.

Napomenuo je da su Srbi u Hrvatskoj danas izloženi maltretiranju i diskriminaciji, koja je sistematska i zadojena u nameri da se i ono malo Srba što ih je ostalo etnički očisti, te ukazao da se to nedavno moglo videti i u Kninu.

Kurir.rs/Srpska info/Atvbl.com Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track