UBIJENA IRMA FORIĆ JE BIVŠA SUPRUGA AMBASADORA BIH U PAKISTANU: Novog muža i svog ubicu Senada Basarića upoznala je na Fejsbuku
Foto: Printscreen Doznajemo.com

ISTRAGA U TOKU I

UBIJENA IRMA FORIĆ JE BIVŠA SUPRUGA AMBASADORA BIH U PAKISTANU: Novog muža i svog ubicu Senada Basarića upoznala je na Fejsbuku

Bosna i Hercegovina -

Irma Forić (54), sekretarica u Graničnoj policiji BiH koja je ubijena u stanu na Dobrinji u Sarajevu, bila je supruga ambsadora BiH u Pakistanu Sakiba Forića od kog se razvela pre bekoliko godina.U međuvremenu imala je još jedan brak, ali joj je suprug preminuo.

Forići su imali turbulentan brak, a navodno je bilo i nasilja, pa su se razveli.

Policija je uhapsila njenog navodno novog supruga, Senada Basarića iz Mostara, kog sumnjiči za ovo ubistvo. Navodno ga je upoznala na Fejsbuku. Zapravo se i ne zna da li joj je i zvanično bio suprug jer nije potvrđeno da su se i venčali pre nekoliko dana, kad je svadba bila planirana. Basarić ima državljanstva BiH i Nemačke.

foto: Avaz.ba

Sakib Forić

Prema prvim nezvaničnim informacijama, Irma je ubijena nožem, saznaje portal Doznajemo.

Irma je radila kao sekretrica u Graničnoj policiji BiH. Imala je sina i ćerku, a upravo je ćerka i alarmirala policiju pošto joj se majka nije javljala na telefon.

Kurir.rs/Doznajemo.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track