OGLASIO SE OTAC FATALNE SUNITE: Nismo se mnogo viđali, ali ne verujem da je u stanju da ubije čoveka
Foto: Facebook/Printscreen

dobila 30 dana pritvora

OGLASIO SE OTAC FATALNE SUNITE: Nismo se mnogo viđali, ali ne verujem da je u stanju da ubije čoveka

Bosna i Hercegovina -

"Verujem u tužilaštvo i sud. Neka svako odgovara za svoje postupke, ovim rečima je otvorio dušu Esad Hindić, otac Sunite Hindić-Bošnjaković (21) koja je osumnjičena za ubistvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela kod Mostara.

Esad je pokušao da poseti ćerku u pritvoru.

"Bio sam gore u tužilaštvu, ali mi nisu dozvolili da je vidim. Dobila je 30 dana pritvora", priča Esad.

Priznaje da nije bio u najboljim odnosima s ćerkom, ali kaže da veruje u svaku reč koju je izgovorila tokom saslušanja. Sunita je, između ostalog, tvrdila da se igrala pištoljem i da je slučajno opalio.

"Ona je oduvek htela da bude velika zvezda, a ja se s tim nisam slagao. Zato se nismo viđali... Ali ne verujem da je u stanju namerno da ubije čoveka. U medijima sam pročitao da je i ranije imala problema sa zakonom... Nisam upućen u odnos Sunite i tog gospodina. Mogu samo reći da mi je žao. Kamo sreće da je makar ranjen, da je preživeo", rekao je otac.

Prema njegovim rečima, ne želi da se stvara pogrešna slika o njegovoj porodici.

"Želim da javnost, a pre svega porodica ubijenog, znaju da ja nisam džukela. Hteo sam da odem na sahranu čoveku, ali me bilo strah. Ovim putem želim da izrazim saučešće porodici nastradalog", zaključio je Esad.

Hindić tvrdi da mu nisu poznati detalji zločina. Nije imao odgovor ni na pitanje kako se Sunita, uprkos lomu obe noge, našla u 150 kilometara udaljenom Travniku.

foto: Avaz.ba

"Znam samo da postoje svedoci koji su vidjeli Sunitu kako ide od sobe do sobe i govori da je Nino ranjen, da mu treba pomoć... Neka sud sve ispita", poručuje Hindić.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Facebook/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track