OKORELA BRAĆA BEŠTIĆ NAPALA LOKALNOG BIZNISMENA KOD NEVESINJA: Sevali noževi, na kraju se i zapucalo! Ovaj dvojac je već dobro poznat policiji, na meti im bili i opštinski funkcioneri! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

BANDA

OKORELA BRAĆA BEŠTIĆ NAPALA LOKALNOG BIZNISMENA KOD NEVESINJA: Sevali noževi, na kraju se i zapucalo! Ovaj dvojac je već dobro poznat policiji, na meti im bili i opštinski funkcioneri! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Prava drama odigrala se tokom vikenda u Batkovićima kod Nevesinja. Pucalo se i potezali su se noževi, a epilog - tri ranjena muškarca.

Braća Miloš i Jovica Beštić su lokalnog preduzetnika Aleksandra Ristića napali pred porodičnom kućom. Ristiću je u pomoć priskočio kolega Spaso Samardžić. Beštići su ih napali nožem i naneli više rana, a ovi se branili pištoljem i uspeli su da pogode Jovicu Beštića.

"Sa prostrelnom ranom u donjem delu trbuha prebačen je u Mostar na lečenje. Ristić je sa više uboda u ramenima i rebrima, ali i glavi prebačen u Banjaluku, dok je Samardžić zadržan u Nevesinju", kazao je Slavenko Lučić, komandir PS Nevesinje.

Miloš Beštić je u pritvoru. Sutra će biti predat u trebinjsko Tužilaštvo.

Meštani Batkovića kažu da ne pamte da se ovako nešto pre dešavalo u njihovom selu. Kažu da su u šoku i neverici.

Niko od učesnika ove drame nije nedužan, tiho iza kamera progovaraju Nevesinjci i tvrde da sukob u ovoj priči datira još od ranije.

Braću Beštić Nevesinjci dobro znaju. Posebno dobro ih znaju u policiji jer su u poslednje vreme napravili niz krivičnih dela.

Najdeblji dosije ima privedeni Miloš Beštić (24). Nedavno je demolirao kafić u centru Nevesinja koji se dovodi u vezu sa Ristićem i Samardžićem, za šta je dobio godinu dana zatvora, a izvršenje kazne je čekao na slobodi. Pored teških krađa koje je Miloš počinio u dosije mu je upisana i paljevina auta u Avtovcu kod Gacka. Po Nevesinju je reketirao, napadao je policiju pa čak i opštinske funkcionere. Na potezu je i dalje trebinjsko Tužilaštvo.

Kurir.rs/Atvbl.com Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track