DETALJI LIKVIDACIJE KIK-BOKSERA MAHMIĆA: Video je ubicu u golfu i pobegao u buregdžinicu, ali je on utrčao za njim i ispalio rafal!
Foto: Facebook / Indira Mahmić

ubistvo u zenici

DETALJI LIKVIDACIJE KIK-BOKSERA MAHMIĆA: Video je ubicu u golfu i pobegao u buregdžinicu, ali je on utrčao za njim i ispalio rafal!

Bosna i Hercegovina -

Višestruki šampion u kik-boksu Džemal Mahmić ubijen je u centru Zenice u buregdžinici, a iako se još zvanično ne zna razlog likvidacije, zna se da je Mahmić uočio svog ubicu i pokušao spas da nađe u Lodžani.

Anto Palavra, osumnjičeni za ovu brutalnu likvidaciju predao se jutros policiji nakon pregovora koji su trajali čitave noći.

Nezvanično, juče u jutarnjim satima Mahmić je došao pred buregdžinicu Lađana u Zenici, izašao iz automobila i uočio mladića koji se u neposrednoj blizini zaustavio golfom.

foto: Zenicablog

Ugledavši kod njega oružje, Mahmić je utrčao u buregdžinicu. To nije sprečilo napadača da uđe za njim, ispuca rafal u njega i pobegne.

foto: Facebook / Džemal Mahmić

Nesretni Mahmić hitno je prebačen u Kantonalnu bolnicu Zenica, s višestrukim povredama grudnog koša, ranama karlice, oba kuka, leve šake, desne natkolenice i desne potkolenice.

Uprkos nadljudskim naporima lekara, Mahmić je nakon pokušaja reanimacije izdahnuo u 9.35 sati.

Kurir.rs / Source.ba

Foto: Facebook / Džemal Mahmić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track