ISPOVEST OCA KRVNIČKI UBIJENE SANELE: Da sam znao šta se dešava, ja bi Nedžadu presudio! (VIDEO)
Foto: Avaz.ba/M.Tabaković

tuga

ISPOVEST OCA KRVNIČKI UBIJENE SANELE: Da sam znao šta se dešava, ja bi Nedžadu presudio! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

"Da sam znao šta se dešava, ja bih njemu presudio pre. Eto, presudio je sam sebi", rekao je u ispovesti za Avaz penzionisani policajac Kasim Kulašević, otac Sanele Trstene, koju je u utorak hicima iz automatske puške ubio Nedžad Čaušević s kojim je jedno vreme bila u vezi.

Sanela je ubijena u Nedžarićima. Krenula je, kao i svakog dana, na posao u tržni centar “Bingo” na Stupu. Nedostajalo je nekoliko stotina metara da stigne. Ali Nedžad ju je presreo i ubio je pucajući joj u leđa dok je pokušavala pobeći. Čaušević je ranio još jednu ženu na obližnjem parkingu te pobegao prema Krupcu, gde se razneo bombom.

Velika tuga je u porodičnoj kući Kasima Kulaševića u sarajevskom naselju Ahatovići, gde je Sanela živela s roditeljima, bratom i maloletnim sinom iz prvog braka. "Nemojte me ništa pitati, bila je divna osoba", ovim rečima dočekala je ekipu Avaza Sanelina majka Zada.

"Sanela je bila dobra osoba, dete je svoje odgojila kako treba, snalazila se, radila. Dolazile su nam njene koleginice, sve najbolje su o njoj govorile. Bila je vredna, snalažljiva i vidi kako je dete odgojila", govorio je Kasim pokazujući ponosno na svog unuka.

O svojoj vezi s Nedžadom malo toga je Sanela govorila roditeljima. Nije htela da ih opterećuje.

"Ne znam je li joj pretio ili joj je nudio brak. Ona nije htela da govori, ništa ne znam. Tog čoveka sam malo iz viđenja poznavao. Policija nas je obavestila da je ubio. Ja sam locirao njegov mobilni telefon preko prijatelja", rekao je Kasim.

Obdukcija ubijene Sanele Trstene pokazala je da je na licu mesta umrla od iskrvarenja uzrokovanog prostrelnim ranama nanesenim iz automatske puške. "Krivični postupak u ovom predmetu se obustavlja, jer je osumnjičeni izvršio samoubistvo", rekla je Azra Bavčić, portparol sarajevskog tužilaštva.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track