UHAPŠEN BAHATI VOZAČ IZ ZENICE: Udario pešaka na pešačkom prelazu pa pobegao, a onda je iste večeri izazvao još jednu nezgodu!
Foto: Avaz.ba

pronađen

UHAPŠEN BAHATI VOZAČ IZ ZENICE: Udario pešaka na pešačkom prelazu pa pobegao, a onda je iste večeri izazvao još jednu nezgodu!

Bosna i Hercegovina -

Zenička policija ekspresno je pronašla i sankcionirala bahatog vozača Almira Dajića iz Zenice, koji je u subotu, 9. novembra, na području Zenice skrivio dve saobraćajne nesreće u kojima su povređeni pešaci.

Prema rečima Aldine Alić, portparola Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), vozač je najpre skrenuo u pravcu Goraždanske ulice, na mestu gde je izričita zabrana skretanja.

"Zatim je u zoni pešačkog prelaza ostvario kontakt s pešakom. Nakon kraćeg razgovora s pešakom, vozač napušta mesto nesreće i udaljava se u nepoznatom pravcu, ne obaveštavajući policiju o nezgodi", kaže Alić.

Iste večeri, dodaje Alić, u 21:45 sati, u Bulevaru Ezhera Eze Arnautovića skrivio je novu saobraćajnu nesreću na pešačkom prelazu.

"Tom prilikom, pešakinja H. A. (18) zadobila je lakše povrede, a vozač se udaljio se s mesta nezgode. Poduzetim intenzivnim aktivnostima policijski službenici policijskih stanica Crkvice i Centar došli su do saznanja i utvrdili da je obe nesreće skrivio A. D. (25), koji je pronađen i sankcioniran", ističe Alić.

Kako saznajemo, zbog prouzrokovanja nesreća i bežanja s lica mesta, vozaču će biti izrečene mere zabrane upravljanja vozilom, kazneni bodovi i enormne novčane kazne.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track