POKUŠAO DA SPALI DROGU: Uhapšen mladić (27) u Bijeljini, u stanu pronađeno 5 kilograma SKANKA
Foto: Shutterstock

hapšenje

POKUŠAO DA SPALI DROGU: Uhapšen mladić (27) u Bijeljini, u stanu pronađeno 5 kilograma SKANKA

Bosna i Hercegovina -

A. V. (27) iz Trnjaka kod Bijeljine uhapšen je sinoć tokom pretresa stana u Bijeljini zbog posedovanja pet kilograma droge skank.

Kako je potvrdila portparolka PU Bijeljina Aleksandra Marić, A.V. je tokom pretresa prostorija pokušao da baci drogu u peć za centralno grijanje i uništi je.

"Brzom i efikasnom intervencijom policijskih službenika u tome je sprečen. Ovo lice je uhapšeno uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i biće u toku dana predato na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini", precizirala je Marić.

foto: Shutterstock

Inače, policija u Bijeljini u ovoj godini beleži dobre rezultate u borbi protiv neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.Prema podacima Policijske uprave Bijeljina za proteklih 11 meseci, Tužilaštvu je podneseno 37 izveštaja kojima je otkriveno 61 krivično delo.

Nadležnim tužilaštvima prijavljeno je 47 lica da su izvršioci krivičnih dela zloupotrebe opojnih droga, od kojih su 17 povratnici u izvršenju krivičnih dela, tri maloletnika i tri žene. Zbog ovog krivičnog dela uhapšeno je 17 lica, od kojih i jedna žena. U akcijama koje su sprovedene otkriveno je oko 13 kilograma marihuane, 660 grama kokaina, 7 grama opojne droge ajs, koja je realtivno nova na ovim prostorima, a zaplenjene su i određene količine hašiša, heroina, ekstazija, medicinskih droga i drugih.

(Kurir.rs/Srpskainfo, Foto: Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track