HOROR U BANJALUCI! Načelnik klinike silovao pacijenta (36) dok je bio u ANESTEZIJI! Sestre ga zatekle na delu VIDEO
Ilustracija, Foto: Shutterstock

istraga u toku

HOROR U BANJALUCI! Načelnik klinike silovao pacijenta (36) dok je bio u ANESTEZIJI! Sestre ga zatekle na delu VIDEO

Bosna i Hercegovina -

Doktor Darko Golić, načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno lečenje Urgentno-kliničkog centra Republike Srpske, uhapšen je juče zbog sumnje da je bludničio nad nemoćnim licem na svom radnom mestu.

Iako se najpre pojavila informacija da je žrtva maloletni dečak, ubrzo je utvrđeno da je reč o muškarcu starom 36 godina, otac dvoje dece, koji je ležao na klinici.

Monstruozni incident dogodio se juče u prostorijama Kliničkom centru, kada je načelnik Darko Golić otišao do pacijenta. Ceo slučaj prijavile su medicinske sestre koje su zatekle Golića kako seksualno uznemirava nesrećnog muškarca.

- Poslovodstvo UKC-a RS saznalo je od radnika dežurne službe da se dr Golić neetički ponašao prema pacijentu. Odmah smo slučaj prijavili policiji i zatražili da se slučaj ispita, pošto nam je cilj da svi naši pacijenti budu zaštićeni - izjavio je dr Đajić.

Đajić je dodao da je pacijent svetinja i momentalno pokrenuo disciplinske mere prema osumnjičenom Goliću i suspendovao ga s posla. Direktor policije Republike Srpske Darko Ćulum potvrdio je da su u toku istražne radnje i da za sada ne može da saopšti više informacija.

On je dodao da će prema uhapšenom radniku biti preduzete sve zakonom predviđene mere.

Kurir.rs/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track