OGLASILA SE TRUDNA DEVOJKA KOJA JE "OTELA" MLADIĆA IZ BIH: Poslala i fotografiju sa njim iz kreveta!
Foto: Facebook

SLUČAJ KOJI JE DIGAO BIH NA NOGE

OGLASILA SE TRUDNA DEVOJKA KOJA JE "OTELA" MLADIĆA IZ BIH: Poslala i fotografiju sa njim iz kreveta!

Bosna i Hercegovina -

"Otac Elvedina Hamzića znao je sve vreme gde mu se nalazi sin", rekla je za Avaz Dženita Mujčinović, devojka koja tvrdi da je trudna s mladićem oko kojeg se poslednjih dana u javnosti digla velika prašina nakon što je njegova porodica objavila da je nestao.

Ona je rekla da je Elvedin bio svojevoljno kod nje.

"Njegov otac je to znao, bio je tu. Oni su tvrdili da je drogiran, a uopšte nije bio ni otet. Momak je spavao sa mnom, dete je njegovo. Oboje smo tu pogrešili, i on i ja", rekla je Dženita, poručivši da želi da se konačno zaustave priče o tome da je mladić otet.

U prilog tome Avazu je poslala i fotografiju iz kreveta s Elvedinom Hamzićem, navodeći da se na njoj jasno vidi da "nije otet".

Ona je istakla i da ne namerava da prekida trudnoću i da će roditi dete.

"On je rekao da će priznati dete kad se rodi, ali da prvo uradi DNK analizu", rekla je Mujčinović.

Da podsetimo, pre nekoliko dana porodica mladića iz Živinica kod Tuzle rekla je da je nestao 13. januara. Iako policija nije imala nikakvu prijavu o njegovom nestanku, mladićeva porodica je tvrdila da su Elvedina "otele dve ku***".

"Drže ga zatvorenog, drogirale su ga i neće da ga puste. Užas. Zvala sam ga, pričala sa njim. On jedva govori koliko je izmučen. Zvali smo policiju, ali oni ne reaguju, tako da ćemo da vidimo šta će biti s njim. Zvaćemo opet policiju da nam pomognu da ga spasimo", rekla je ranije za Avaz Elvedinova rođaka, koja je želela da ostane anonimna.

Fotografiju pogledajte OVDE.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track